Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
18-12-2012, 14:56:41

Anka, ja też mam taka nadzieję, że staniesz się normalną wesołą osoba i że zaczniesz wypowiadać się na temat, ale po warunkiem że ten temat znasz.
Zaczniesz przyjmować z pokorą krytykę, i ostatnie słowo nie będzie zawsze należeć do Ciebie.
Na wątku "kawa czy herbata" wklejam Ci znaczenie imienia Anna, poczytaj.
Od tego momentu ten wątek należy do osób chorych na epilepsję.
Pozdrawiam Ala
gość
18-12-2012, 15:09:21

Na tematy wolne rozmawiamy w temacie kawa czy herbata. Tak będzie swobodniej i wygodniej o ile Alicjo nie będziesz miała nic przeciwko.
Alicjo krew posprzątana , ale rana po krwi pozostała.
Jakoś to będzie, gdyż jestem silna dziewczyna , a mój organizm nie da się. Ważne ,że głowa cała:)
Tyle ode mnie:)
gość
18-12-2012, 16:06:41

Alicjo , ona zawsze musi miec ostatnie slowo!!!, mialo byc na temat epilepsji ,!
Rany sa po rozcieciu , a nie po krwi !!!
Rzeczywiscie nie 28 przenies sie na fozik na stale !
gość
18-12-2012, 16:12:53

Uwaga do Gościa:)
Proszę nie komentuj moich wypowiedzi.
Nie dasz mi spokoju. To może ty pisz coś w temacie epilepsja.
Wykaż się wiedzą . Napisz jakie masz ataki.
Podkreślam,że jestem dla Ciebie miła.
gość
18-12-2012, 18:14:11

padaczka to nie wyrok-najgorsze jest podejście osób trzecich . Trzeba się przyzwyczaić- ja choruję na padaczkę od szkoły podstawowej teraz mam dorosłe zdrowe dzieci , pracuję i jestem pod stałą opieką lekarza epileptologa. Trzeba przy tej chorobie kontrolować poziom leków.
gość
18-12-2012, 18:14:28

nie28
Podkreślam,że jestem dla Ciebie miła.
Tylko ci się tak wydaje. Przede wszystkim jesteś arogancka i samolubna. Wszystkich traktujesz z góry jakbyś wszystkie rozumy pozjadała.
Jednym słowem strasznie u p i e r d l i w a i to tak głupio u p i e r d l i w a !!!!
Z całym szacunkiem, ale taka jest gorzka prawda
gość
18-12-2012, 20:22:41

Proponuje Drogi gościu pisać na temat epilepsji,
Jak się ogólnie dziś czujecie?
gość
18-12-2012, 20:51:29

Do nie28
Anka tyle razy Cię upominam, a ty jak zwykle zmieniasz temat.
Próbujesz za każdym razem udowodnić swoją rację, ostatnie słowo zawsze musi należeć do Ciebie.
Proponuje Drogi gościu pisać na temat epilepsji,
Jak się ogólnie dziś czujecie?
Ma to związek z epilepsją?
Alicja
gość
18-12-2012, 21:23:39

Chciałabym aby gość zaprzestał krytyk związanych z moją osobą i pisał w temacie. Możliwe ,ze napiszesz abym czuła większą swobodę w tym temacie i czuła się dobrze.
Ostatnie zdanie nie należy wcale do mnie.
Chce rozmawiać w temacie.
Forumowicz
19-12-2012, 14:04:14

Szanowni Państwo,
Ile razy mamy prosić o spokój i pisanie na temat? Ciągle dolewacie oliwy do ognia pisząc niepotrzebnie bluzgi na siebie ! Wątek o epilepsji temu nie służy.
Informacja dla gościa - prosimy nie podważać pracowników redakcji i pisać bzdur jakie się nasuwają do głowy.
Drodzy państwo jesteśmy poważną redakcją i nie życzymy sobie takiego zachowania.
Prosimy zakończyć kłótnie bo znowu każdemu kto będzie pisał nie na temat damy ostrzeżenia!
Kontakt Medforum

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: