Reklama:

epilepsja (5391)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Padaczka

gość
17-12-2012, 16:21:31

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-12-2012, 16:29:27

Anka, hahaha, coś Ty świniaka podrzynała, że krew masz na całym pokoju.
Aniu, przestań pleść głupoty, jak czytam robi mi się słabo.
Na epilepsję choruję prawie 23 lata, nie raz traciłam przytomność, nie raz mąż mnie zbierał z podłogi, ale nigdy sobie nie rozcięłam głowy tak jak Ty opisujesz. Zawsze jest ten sygnał nawet bardzo króciutki ale jest zdążysz zareagować, nawet usiąść sobie na podłodze.

Ala
VIP
17-12-2012, 18:02:38

nie28 2012-12-17 15:09:38 Do użytkowniczek Mare, Alicji:)
Dziękuję Wam za minusy w konkursie. Obie przyczyniłyście się to mojego złego samopoczucia. Same nie pisałyście i chciałyście abym przegrała. Dzięki Wam serdeczne ,że przeżywam ten konkurs gdyż, mam w oczach łzy, a z mojej głowy leje się krew.
Tyle w tym temacie.
Do użytkowniczki Nie28......minusa masz za błędne rozumienie treści ......dodałaś wpis po terminie..
-Temat konkursu:
"Opisz w kilku zdaniach na czym polega demencja i jak najlepiej zorganizować chorej osobie opiekę ?"
Wpisy dodajecie tu na Forum.
Konkurs trwa od 26 listopada 2012 do 14 grudnia.-
gość
17-12-2012, 18:26:15

Reniu poinformuj mnie gdzie jest ten cyrk , bo chce posmiac sie co ten clown wypocil po relanium w ...
Początkująca
18-12-2012, 11:27:06

Witam:))chyba Wam sie pochwalę,Tegretol jakos gorzej niż wczesniej toleruję znośnie,tzn.śpiąca jestem ale jakoś wytrzymuję.Ataków na razie nie miałam,ufff,depresja mnie gnębi bardziej ale staram sie tego nie pokazywać przed moimi dziećmi.Leki biorę systematycznie.Tegretol biorę od 29 listopada,teraz te dawke zwiekszam stopniowo,o tym aby o kontroli badania krwi przypominać lekarzowi pamiętam.Jeszcze raz dziekuję za wszystkie odpowiedzi na moje dziwne pytania.
Pozdrawiam Bożena
gość
18-12-2012, 11:57:30

Gość 2012-12-17 19:26:15 Reniu poinformuj mnie gdzie jest ten cyrk , bo chce posmiac sie co ten clown wypocil po relanium w ...
Do Gościa:
Jakim prawem nazywasz mnie downem? Uzasadnij to.
Skoro mare nie zamknęli konkursu to można było pisać .Wyście się nie wykazały żadną wiedzą. a ja przynajmniej próbowałam się wykazać.
Do Gościa:
Proszę się wyrażać z kulturą do Pani Irzeńskiej.
Nie jestem jej koleżanką. Proszę nie insynuować pomówień względem Pani Katarzyny Irzeńskiej.Nikt nie chce źle dla portalu. To ty prowokujesz , a potem wypisujesz takie teksty,że muszę się tłumaczyć . Najlepiej się nie odzywać do Ciebie.
Proszę wrócić do wątku tematycznego.
gość
18-12-2012, 12:01:23

nie28 2012-12-18 12:57:30
Do Gościa:
Jakim prawem nazywasz mnie downem?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania lub mocniejsze okulary
...Skoro mare nie zamknęli konkursu to można było pisać .Wyście się nie wykazały żadną wiedzą. a ja przynajmniej próbowałam się wykazać.
Po pierwsze został ogłoszony termin konkursu, a po drugie kopiuj-wklej to żadna wiedza.
...a potem wypisujesz takie teksty,że muszę się tłumaczyć . Najlepiej się nie odzywać do Ciebie.
Nikomu nie musisz się tłumaczyć...

Proszę wrócić do wątku tematycznego.
Dokładnie, proszę wrócić do wątku, bo już wystarczająco razy proszono o to, aby był "tematycznie czysty"
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
Komentatorka
18-12-2012, 12:09:12

Aniu, ja nie chce dołączać do tej farsy jaką robicie ale sprostuje twoją wypowiedź: clown to znaczy klaun a nie to co ty napisałaś....
ALe również proszę o wrócenie do tematu.
Bożenko cieszę się, że wszystko się układa po twojej myśli, widzę, że organizm przyzwyczaja się do leku
Marlena
gość
18-12-2012, 12:28:07

Proszę Was czy dacie mi w końcu święty spokój.
W sprawie konkursu były określone zasady. Ja się do nich odniosłam i nie mam żalu. No cóż nie zawsze się wygrywa. Ważne ,że ja mam sumienie czyste.
Dorota dlaczego Ty się mnie tak mojej osoby nie lubisz i koniecznie chcesz dołączyć do grona swoich koleżanek, co?
Ile razy jest wałkowany temat .Proszę zaprzestać kłótni. Każdemu zdarzają się pomyłki. Wy ciągle piszecie nie to nie tamto. Nie zastanowiłyście jak mogę się czuć?
Żadna nie podjęła normalnej luźnej rozmowy o
życiu , mnie zapytała jak się czuje i jak mi się z tym wszystkim ogólnie układa? Łatwiej jest człowieka posądzać napisać o nim down. Gość czy Ty wiesz i masz pojęcie,że takimi pisaniem ranisz. Zastanów się To boli.Oczywiście zaraz dostanę łapkę w dół za to ,że napisałam swoje odczucia. Wiadome ,że każdy ma swoje odczucia, ale nie można na każdym kroku oceniać człowieka. Uważacie ,że jestem zielony clownem, to przykre . Mam nadzieje ,że Medforum zwróci na to uwagę. Chciałabym sprawiedliwości, zrozumienia. To jesteście winne temu,że nie ma normalności w tym wątku.
Mam szacunek dla Danieli, Marleny. Jedynie one nie obraziły mojej osoby. Marleno mam nadzieje,że Twój dzidziuś będzie zdrowy życzę Ci tego.
Do Alicji.
Alicjo są pewne sprawy i niestety nie chcę o nich pisać. Stąd widocznie wychodzi lekka niewiedza. Przyznaję się do tego,że coś miało wpływ na lekką niewiedzę w tym temacie. Za każdym razem pisze jestem postrzegana jako osoba negatywna - prawda.
Może gdybyś przyjrzała się mojej sytuacji z bliska Ty i Twoje koleżanki nie oceniały by mnie negatywnie.
Wiadomo,że jestem inna w relacji na żywo. Tu na portalu jest mi ciężej, gdyż są emocje i człowiek się denerwuje co ma powiedzieć i czy znów za określenia nie dostanie jak to gość nazwał "zielony clown". Zdążyłam się przyzwyczajać do słów gościa, ale gość mimo wszystko źle ocenia moją osobę.
Gość proszę Cię o jedno szacunek, zrozumienie.
Czy ja się kiedyś śmiałam z Twoich wypowiedzi? Nie.
Własnie na tym polega sprawiedliwość.Ja się nie śmieję.Jestem poważna. Nie umiem żartować z tematu jakim jest epilepsja.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję.że teraz wyjaśniłam w swoim tekście prawdę o mnie. Teraz lepiej będzie można mnie zrozumieć. Słowa te pochodzą z głębi serca.
gość
18-12-2012, 12:38:44

nie28 2012-12-18 13:28:07
Dorota dlaczego Ty się mnie tak mojej osoby nie lubisz i koniecznie chcesz dołączyć do grona swoich koleżanek, co?
Już kiedyś odpowiadałam na podobne pytanie: lubić kogoś/nie lubić kogoś ma miejsce TYLKO i WYŁĄCZNIE wtedy, gdy się żywi do kogoś pozytywne/negatywne uczucia. Mi osobiście Twoja osoba jest OBOJĘTNA więc nie można mówić o lubieniu/nielubieniu. Jeśli Twoje pytanie jest spowodowane moją krytyką Twoich wypowiedzi to gdybyś była mniej egocentryczna to byś zauważyła, że nie tylko Ty jesteś krytykowana lub chwalona, bo i Tobie zdarzały się ode mnie plusy.
Co do dołączenia do toku myślenia moich koleżanek - nie muszę tego robić, bo swój rozum mam, a że akurat zgadzam się z ich wypowiedziami to nie jest kwestia sympatii/antypatii dla Twojej osoby, ale podobnego toku rozumowania.
Mam nadzieję, że wyjaśniłam to co było do wyjaśnienia i wreszcie będziemy mogły wrócić do tematu Epilepsja, który to dotyczy przynajmniej niektórych z nas.
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: