Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
22-12-2011, 15:50:01

Psiarek , a ty co ile masz te napady epilepsji. A Ty chociaż wiesz jaki masz rodzaj swojej epilepsji, czy starasz się po prostu nie wiedzieć:)
Wtajemniczony
22-12-2011, 17:30:33

"rozpoznanie: padaczka z napadami częściowymi złożonymi wtórnie uogólnionymi. hyperlipidemia mieszana"
Wtajemniczony
22-12-2011, 17:33:25

a napady mam różnie, czasem 2 w tygodniu, czasem 2 w miesiącu-to te sytuacje kiedy ląduje np. w szpitalu, łamie sobie zęby, gryze język itp.
gość
22-12-2011, 18:52:06

To nie za fajnie, ale najważniejsze jest to ,że jesteś sobą i nie brak Ci sił:)
gość
22-12-2011, 18:55:39

A miałeś moment,że cało ciało cię w trakcie ataku boli?
Nie jest dobrze jak ciało trzęsie podczas ataku.
Komentatorka
22-12-2011, 19:01:25

Witaj Psiarku, no przede wszystkim gratulacje, że będziesz tatusiem po raz drugi;)
A teraz postanowienie świąteczno-noworoczne, wyzdrowieć najbardziej jak to tylko jest możliwe, by żonka w cudownym, błogosławionym stanie i kochany synek nie martwili się o ciebie.
Życzę ci z całego serducha na te święta i nowy rok by poprawił ci się stan zdrowia, by te ataki ustąpiły. nie denerwuj się, wysypiaj w miarę możliwości i nie martw się z komisją będzie wszystko ok.
Pozdrawiam cię serdecznie
Wtajemniczony
22-12-2011, 21:36:17

dziękuje za życzenia, również życzę przede wszystkim zdrowia-bo wszystko inne można kupić hehe. serdeczne życzenia wszystkiego naj naj dla wszystkich tutaj zgromadzonych ode mnie i mojej rodzinki co do drgawek to w trakcie ataku nietomny jestem, ale 2-3 dni po ataku wszystkie mięsnie mnie bolą, mam zakwasy na całym cielsku
gość
23-12-2011, 01:10:52

Cześć Psiarek. Nie znamy się. Nie pisaliśmy do siebie, ale po Twoich wypowiedziach można stwierdzić, że rzeczywiście z Tobą jest nie najlepiej. Myślałam, że ja jestem przeznaczona na straty, bo ataki mam 2 na m-c. Aby temu przeciwdziałać biorę czopki powstrzymujące ataki. Czasami, gdy czuję, że zaczyna mi się kręcić w głowie, to zdążam z czopkiem, który szybciej skutkuje od tabletek, bo nie musi się rozpuszczać. Są też przypadki, kiedy nie zdążam, to niestety ale nadchodzi ten atak Oby było tego jak najmniej. Życzę tego Tobie i wszystkim, którzy się z tym zmagają oraz przede wszystkim zdrowych, zdrowych i jeszcze raz zdrowych świąt oraz udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku Do usłyszenia
gość
23-12-2011, 11:17:52

Kochani Moi w swoim imieniu życzę wam zdrowia, pomyślności, spełnia marzeń małych i dużych, mniej ataków, aby ten rok był lepszy dla nas wszystkich, aby nikt nas nie obrażał , bo nie zasłużyliśmy sobie na takie traktowania.
Starajmy się jak najwięcej wypoczywać.
Pozdrawiam Ania
.......................
Wtajemniczony
23-12-2011, 14:16:41

Ja też dołączę się do życzeń.
Najlepszego.
A, co dla kogo jest najlepsze, to on/ona sama wie najlepiej.
marco

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: