Reklama:

Dziwny ból głowy w jednym miejscu????? (73)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-05-2010, 08:56:35

Witam. Mam 24 lata i cierpię na bóle głowy w jednym miejscu. konkretnie z tyłu na wysokości ucha po lewej stronie. niedawno też pojawiły sie takie jakby kliknięcia w głowie. Mam też wysokie ciśnienie na które miałem robione baania( USG brzucha,dopler nerek, echo serca, okulista, bad krwi) które nic nei wykazały więc postawiłlekarz diagnozę że to dziedzczne, może sie zgadzać bo mój tata równiez ma nadciśnienie. Ale bardzo mnei martwią te bóle głowy. Jest to taki tępy ból który sie pojawia na 2 dni, potem znika na kilka i znowu sie pojawia. Byłem z tym u neurologa który po badaniu powiedział mi że nie widzi uszkodzenia mózgu i dął mi jakies przeciwbólowe, które nie pomagają. Strasznie się boję ze to może być tętniak. Moze sobie to wmawiam bo jestem taki ze potrafie to zrobić. jutro ide walczyc o skierowanie na badania mózgu.
Jak sądzicie co to jest?
Pozdrawiam
gość
05-05-2010, 19:37:25

mam tak samo ale boole prawej strony głowy i nigdy lewej jak złapie mnie bol to na cały dzień do dwoch przez lata jeździłam po lekarzach i nie wiadomo było co mi jest aż ostatnio skierowali mnie do poradni leczenia bolu okazało się że to jest neuralgia nerwu trojdzielnego tzw zespoł sludera spojrz sobie w google nazwy ktore podałam i sprawdź czy objawy się zgadzają biorę tabletki gabapentin teva ktore w jakiś sposob mi pomagają mam nadzieję że pomogłam pozdrawiam serdecznie
gość
06-05-2010, 08:17:01

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-06-2010, 08:22:22

mam to samo :( od 4 dni co średnio godzinę i juz nie mogę ;(
gość
25-06-2010, 16:37:05

jakie są Twoje objawy??
gość
30-08-2010, 10:02:13

Witam....ja tez mam taki dziwny bol od kilku dni...z prawej strony takie klucia...momentami bol sie nasila....Mam nadzieje ,ze to nie groznego...
gość
04-10-2010, 15:00:14

Witam,

Od ok 10 dni czuję dziwny, piekący ból na czubku głowy z prawej strony... To uczucia jakby ktoś mi w tym miejscu polewał głowę. Czasem mam tak od prostownicy jak za bardzo sobie przytknę do głowy...
Mam lęki napadowe po urazie głowy i jak tylko pojawia się piekący ból od razu przyspiesza mi tętno i mam drgawki.
Czy ktoś z Was był u neurologa z tym problemem?

Pozdrawiam
M.
gość
23-10-2010, 21:18:46

Po co jest to forum neurologiczne skoro wypowiadają się sami "pacjenci" ?
gość
29-03-2013, 15:09:25

Boli mnie głowa na czubku i z tyłu (potylica). Ciśnienie mam raczej niskie, 97-110/90. Ból jest pulsujący, przy wysiłku zwiększa się. Denerwuję się w pracy. Denerwuję się, że ból nie znika po zażywaniu różnych tabletek przeciwbólowych. Boli cały czas i nie mogę niemal normalnie funkcjonować. Rok temu bolało mnie tylko przez tydzień, neurolog nic nie stwierdził. Teraz mam wizytę za miesiąc. Boję się. Czy to może być związane z niskim ciśnieniem? Nie mam czasu na sport, bo dojazdy do pracy mam długie. Czy raczej na tle nerwowym? Do tego mam lęki, że się coś złego stanie. Kasia
gość
19-04-2013, 14:09:20

TK głowy bo takie bóle to mogą być od zatoki klinowej, ja tak miałam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: