Ja też tak mam miałam tak dzisiaj jak poprwaialm dokument siedząc przy biurku, że już to widziałam i że za chwilę będę się źle czuła uczucie niepokoju, ścisk w klatce i odruch wymiotny. Nie da się tego zatrzymać. Proszę o pomoc.
Gość 2012-07-29 01:32:03
witam. Mam identyczne objawy jak Ty. Opis idealnie pasuje do tego co ja czuje jak mam ten ''atak''. Bylem juz u kilku neurologow i nic konkretnego mi nie powiedzieli jedynie pukali w kolano... Mialem robione EEG ,ktore nic nie pokazalo. Po tomografie bylo to samo. Jezeli zwalczylas te objawy to napisz mi jak bys na e-maila co Ci pomoglo. Bo pieniadze ciagle wyrzucam w bloto a nic konkretnego sie nie dowiaduje.
pjjotrek@o2.pl
gość 11-04-2023, 15:47:43
Witam. Jeśli ktoś ma odpowiedz czym moga być spowodowane te objawy to proszę o odpowiedź na maila Latarka9119@gmail.com
Deja vu z dziwnymi scenami i wspomnieniem muzyki co prawdopodobnie nigdy nie mialo mjejsca, do tego uczucie mdlosci i oslabienia jakbym zaraz miała zemdlec. Dzieje mi sie to zawsze w pracy dlatego tym bardziej boje sie omdlenia.
Od jakiegos czasu mam takze problemy z brzuchem (co wieczór wzdety bolacy brzuch) nie wiem czy to moze byc powiazane w jakikolwiek sposob. Mialam koloniskopie, gastroskopie, biopsje i nic nie znaleźli. Ociagam sie z pojsciem do neurologa bo mam wrażenie ze moj lekarz ogolny zaczyna patrzec juz na mnie jak na przewrazliwiona wariatke po tym gdy jej wspominam o bolacym brzuchu kazdego wieczoru mimo ze zadne badania na nic nie wskazuja...
Hormony takze zbadane, nic.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.