Już od dłuższego czasu mam bardzo dziwne uczucie. Niby to deja vu, ale nie do końca... Zdarza mi się to w różnych porach dnia i miejscach. Głównie w banalnych sytuacjach: jak idę ulicą, siedzę przed komputerem itp. W pewnym momencie zaczynam mieć wrażenie, że to już kiedyś było, identycznie jak teraz. Nagle zaczyna mi się kręcić w głowie, mam mdłości, nie mogę niczego przełknąć, zbiera mi się ślina w ustach.. Czuję się jak w śnie. Wszystko dookoła wydaje mi się dziwne i straszne, boję się patrzeć na różne przedmioty itp. Czasami występują elementy prekognicji - np. wiem, że jak spojrzę na jakiś mebel, to zrobi mi się źle. Trwa to parenaście sekund i zdarza się nawet parę razy dziennie...
Szukałam w internecie info na ten temat, ale nie znalazłam nic konkretnego. Tylko jakieś ogólniki.
Dodam jeszcze, że miałam kiedyś atak drgawkowy. Byłam pod opieką neurologa, gdyż podejrzewano padaczkę. Badanie EEG wykazało, że mam wrażliwy jakiś tam obszar mózgu (nie znam się dokładnie na tym) ale nie stanowi to dużego problemu, reszta badań neurologicznych w porządku.