Witam mam DM2 i chciałam się dowiedzieć jakie papiery są potrzebne żeby starać się o grupę?
Gość 2017-02-15 10:53:18
witam
mam pytanie do Ani która tak dokładnie opisuje symptomy choroby proszę o ile jest to możliwe o podanie namiarów na specjalistę który Cię zdiagnozował. U mnie występuje sztywnie kończyn i w badaniu emg ciągi miotoniczne. Pozdrawiam Dorota
Gość 2018-10-08 22:14:44ciesze sie ze mogłam pomócGość 2017-02-15 10:53:18
witam
mam pytanie do Ani która tak dokładnie opisuje symptomy choroby proszę o ile jest to możliwe o podanie namiarów na specjalistę który Cię zdiagnozował. U mnie występuje sztywnie kończyn i w badaniu emg ciągi miotoniczne. Pozdrawiam Dorota
Gość 2017-02-15 10:53:18
witam
Gość 2016-11-23 13:58:20
Proszę jeśli jest możliwość o podanie namiarów na porządnego neurologa.
Po pobycie w szpitalu sztywnienie kończyn próba tężyczkowa dodatnia. Do dnia dzisiejszego dalej nogi i ręce sztywnieją. Konsultacja u profesora - badanie EMG bardzo liczne ciągi miotoniczne - lekarz opisujący badanie sugerował badania genetyczne. Pan profesor na wizycie przepisał mi leki na uspokojenie i na padaczkę, kazał brać ciągle i powiedział że problem minie. Mam wrażenie że zostałam zbyta widocznie dla niego to ja sobie wymyślam. Co dalej mam brać prochy i czekać czy będą efekty. Może ktoś ma namiary na specjalistę który tego nie zlekceważy. Agacia
Gość 2018-02-08 21:43:26
Witam serdecznie czy ktoś jest chory na Dystrofie Miotoniczną typ DM2 męczę się już tyle i porozmawiamy bym z kimś kto ma to samo co ja czekam na odpowiedź pozdrawiam serdecznie Ela
Gość 2018-06-08 16:03:14
Witam mam DM2 i chciałam się dowiedzieć jakie papiery są potrzebne żeby starać się o
grupę?
Gość 2016-09-14 15:13:54
Witajcie ,u mnie pierwsze objawy zaczęły się kiedy miałam 19 lat zaszłam w ciąże i zaczęły sie kłopoty z wejsciem po schodach lub potknełam sie na prostej drodze o kamienia nawet upadłam .Twierdziłąm ,ze to przez ciązę jestem taka fajtłapą ,ale po urodzeniu dziecka wcale to nie znikło.Wszystko nasiliło sie gdzy po raz pierwszy zaczczepiłam sie na grypę ,po miesiącu mój organizm zaczął szalec czułam sie bardzo źle.Szybki puls ,serce chciało mi wyskoczyc .Czułam sie bardzo zmeczona i ciezko mi sie oddychało.To tarczyca... Jod radioaktywny złagodził wszystko.Wtym roku byłam u okulisty bo przy tej chorobie trzeba badac wzrok raz do roku.Mam już początki zaćmy choc dobrze widze.to tyle jesli chodzi o pierwsze objawy Pozdrawiam Anka
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.