Wita SZYJKI WSZYSTKIE.U mnie jako tako lekarz nieodpowiedział ,zobacze jeszcze dzisiaj .Leki walą w glowe ze jestem naładowany,ale widze.Z bólem pogadałem ,no i zrobilem bilans tego co mam w organizmie.A le do żeczy,wyszedłemzdomu sam i przejście do 3 punktow i 1 biura to jest 400 metrow zajeło mi 2 godz.-głupi pomysl .Ale dzieki temu mam żywego doradce,pani ze sklepu-też szyjka po operacji 3 rok ,niemoglem sie nagadac,wszystko rozumiała o co pytałem.Magdaaaaa,poslychaj ona miala dyskopatie 2 poziomowa na tych samych poziomach co my i coś miedzy c1ac2.Ma wetawione implanty te zwykłe dwie blaszki stabilizujące,oraz gwozdzieiiiiiiiii,porusz sie normalnie,gra wpilke i prowadzi samochod,i jezdzi rowerem.Dala mi numer i mam konsultanta.Powiedziala że po operacji dostaniemy kolnieze sztywne i warto mirć poduszke,ale mówila ojakiejś innej do spania wtym kołniezu.Na razie tyle Może któraś szyjka zweryfikuje moje informacje-abym czegoś nie przekrecił.A i dowiedziałem się ze powinienem miec badanie tarczycy.Co do meczu ,czasami oglądam,ale bardzo przezywam-dlatego czasami, myślę że jak zremisują to i tak będzie wielki sukces.Pozdrawiam WAS ,życze jak najmniej bulu.piotr