Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-11-2011, 20:34:48

hamer 2011-11-24 21:00:01
Asia, nie odchylaj łebka tak wysoko bo Ci się przeciąży
Z.
A nasz Anioł jak zawsze czuwa i dobrze radzi...
Zosiu czuwaj, bo zaczynają się jakieś gimnastyki srok, jaskółek - nie za wcześnie jeszcze na te fruwadełka?
Dla mnie to "młodości dodaj mi skrzydeł..."
Pozdrawiam anTosia
Forumowiczka
24-11-2011, 21:04:36

Raf - obawiam się, że to ja coś spiep....łam
no tak, właśnie mam problem z oczami bo się popłakałam ze śmiechu
Raf, zrobiłam tak jak kazałeś - za pierwszym razem jak dałam to cytowanie, to ucięło mi to co pisałam później. A za drugim razem jak cytowałam sama siebie, poprawiając ten pierwszy raz, to pokazało się to co było napisane w komplecie pierwszym razem, za to widzę, że po dłuższym czasie pokazało mnie jako ciebie z tym co pisałam drugim razem a co tez obcięło.
No i powiedz mi jak to jest możliwe?
Mąż od zawsze twierdzi, że mam zadatki na szalonego pirata komputerowego bo nie wiem co robię i przez to robię to, na co inni nawet nie wpadną, że jest to możliwe.
resumując - zdecydowanie będę robić jaskółkę i nie odważę się więcej cytować :)
twój profil jest więc bezpieczny.
swoją drogą.... ojej bo pęknę... ale jaja, w życiu bym nie pomyślała że takie coś jest możliwe.... chacha
ojejku, chyba implantem trzęsę, muszę się uspokoić......
.

Asia
Forumowiczka
24-11-2011, 21:11:34

AnTosiu czuwam ,czuwam i rozstać się nie mogę.
A zaczęło się od niesprawiedliwego opluwania.
Dziś jestem po kolejnych doświadczeniach u osteopaty i chwilo trwaj.
Dobrej,radosnej nocy za przykładem Asi dla wszystkich Szyjek Z.
Forumowicz
24-11-2011, 21:22:48

buraczek 2011-11-24 22:04:36 Raf - obawiam się, że to ja coś spiep....łam
no tak, właśnie mam problem z oczami bo się popłakałam ze śmiechu
Raf, zrobiłam tak jak kazałeś - za pierwszym razem jak dałam to cytowanie, to ucięło mi to co pisałam później. A za drugim razem jak cytowałam sama siebie, poprawiając ten pierwszy raz, to pokazało się to co było napisane w komplecie pierwszym razem, za to widzę, że po dłuższym czasie pokazało mnie jako ciebie z tym co pisałam drugim razem a co tez obcięło.

Asia
hmmm tiaaaa a mogłabyś tak no wiesz jak no tak hmm tak no zwyczajnie ..... PO POLSKU
Zawsze możesz zrobić :
[CYTAT tu wklejasz to co chcesz cytować [/CYTAT - zamknąć kwadratowy nawias ;P
Forumowiczka
24-11-2011, 21:32:31

hamer 2011-11-24 22:11:34
Zosieńko robię eksperyment, żeby sprawdzić, co było źle i jak to działa. To jest jakiś numer z cytowaniem samego siebie jeżeli wcześniej tez był własny wpis z cytatem kogos innego plus coś z niewłaściwym zamknięciem nawiasu.
potrzebowałam kogoś zalogowanego, bo Raf by juz chyba więcej nie przezył, więc tym razem pozyczam sobie cytat od ciebie
no i sprawdzam...
Asia
Forumowiczka
24-11-2011, 21:33:59

buraczek 2011-11-24 22:32:31
Zosieńko robię eksperyment, żeby sprawdzić, co było źle i jak to działa. To jest jakiś numer z cytowaniem samego siebie jeżeli wcześniej tez był własny wpis z cytatem kogos innego plus coś z niewłaściwym zamknięciem nawiasu.
potrzebowałam kogoś zalogowanego, bo Raf by juz chyba więcej nie przezył, więc tym razem pozyczam sobie cytat od ciebie
no i sprawdzam...
Asia
a teraz cytat z cytatu
i jak to wyszło?
Asia
gość
24-11-2011, 21:34:27

Tak, poczytałam zaległe strony i miałam wieczorem niezłą lekturę ale później........ więcej radości i się jakoś "wyrównało"
Dobranoc anTosia
Forumowiczka
24-11-2011, 21:36:50

buraczek 2011-11-24 22:33:59
Zosieńko robię eksperyment, żeby sprawdzić, co było źle i jak to działa.
no i sprawdzam...
Asia
a teraz cytat z cytatu
i jak to wyszło?
to jeszcze raz- co teraz będzie? będę Zosią?
Asia
Forumowiczka
24-11-2011, 21:41:35

ok - wszystko jest dobrze. Czyli to był jakiś błąd w systemie. Profile są jednak bezpieczne.
Poza tym popatrz na godziny - to co pisałam i co się wyświetliło jako Raf zamiast jako buraczek zaginęło na jakiś czas w sieci i pojawiło się chyba po wpisie aT. Może dlatego strona zgłupiała i pomyliła profile.
No i oczywiście mnie się to musiało przydarzyć......
Dobranoc.
Asia
gość
25-11-2011, 07:27:07

OJ Ksiądz wyjedzie na jeden dzień a tu Diabełki się wkradają .
Z naszym gościem to tak jak z komuną kiedyś spojrzenie radykała ( staliśmy nad przepaściom a teraz zrobiliśmy poważny krok do przodu i patrz nadal nad ta sama przepaściom stoimy )
Jasne przykładów jest wiele osoby decydujące się na operacje nie zależnie jakich od wycięcia wyrostka po operacje kręgosłupa czy jeszcze bardziej skomplikowane , muszą miec świadomośc że każdy zabieg niesie z sobą jakieś ryzyko powikłań czy też może zakończyc się śmierciom pacjenta ,w dobie internetu i dostępności do wiedzy można doczytac się różnych poglądów na temat każdej z chorób lecz podjęcie decyzji zależy tylko od Ciebie samego i nie można ba nawet nie należy negowac osób które taką decyzje podjęły Wolny wybór należy do każdego z nas . Tak jak w Polsce tak w Szwecji czy w innym kraju na świecie zdarzają się przypadki błędów medycznych i od tego się nie ucieknie wszak to żywy organizm który płata figle a człowiek nie omylny to abstrakcja i mrzonki to tak jak z grzechami wszyscy je popełniamy ale diabelnie trudno się do nich przyznac .
Myślę że forum jest takim miejscem gdzie mamy sobie wzajemnie pomagac pokazywac też inną alternatywną pomoc byle ta pomoc nie była wymuszana na zasadzie bo ja wiem lepiej. I oby wszyscy przyjęli MOJE SPOJRZENIE BO TYLKO JA MAM RACJE A NIE INNI, Tak nie jest i nie będzie, bo ilu by tu nas nie było każdy swój ból i cierpienie opisuje na swój sposób tak jak go odczuwa szukając pomocy i wsparcia w chorobie i dobrze że tak jest bo łatwiej jest znieśc wiele wiedząc że u innych mamy wsparcie i że nie jestem sam (a)
KONIEC KAZANIA ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: