Spine 2011-10-05 22:08:23 Barbaro z Poznania, jestem pewna, że w momencie gdy byłam przed operacją polecany przez Ciebie lekarz nie pomógłby mi. Pomóc mógł mi (i pomógł, Bogu dzięki) tylko neurochirurg. Tak też bywa, trzeba mieć tego świadomość. Nie dla każdego jest pomoc ortopedyGość 2011-10-04 14:53:21 Jestem ciekawy Waszych opinie o moim rm i sugestii które pozwolą mi podjąc decyzję bo co lekarz to inna .
pozdrawim całe forum jesteście super :0
Moja opinia (jaka by nie była) nie pomoże Ci podjąc decyzji :)
Decyzję musisz podjąć sam. To Ty wiesz, jak się czujesz, to Ty ponosisz odpowiedzialność za to, co wybierzesz. Takie życie :)
Ja powiem tylko tyle: musiałam się operować, musiałam zrezygnować z pracy, musiałam poddać się długotrwałej rehabilitacji. Innej drogi nie było. Skutki są teraz: nie mam pracy i bezskutecznie szukam. Czuję się odstawiona na boczny tor - w życiu zawodowym i towarzyskim, pod każdym względem. Wiele dni spędzam zastanawiając się, co dalej. Po stronie plusów mogę zapisać udaną prawie w 100% rehabilitację zamrożonego barku. Po dwóch latach od operacji C4/C5 (dyskopatia była przyczyną problemów z barkiem) bark jest prawie tak samo ruchomy jak drugi, zdrowy. I tym staram się cieszyć :) Z naciskiem na STARAM SIĘ - bo życie toczy się dalej i z czegoś żyć trzeba...
A cóż szkodzi zainteresować się tym panem doktorem o którym Wam wspominam, skoro sam osoboście najbogatszy człowiek w Polsce był u Niego , a groziła Mu też bardzo ważna operacja u najlepszych lekarzy i profesorów w Szwajcarii, i po wizycie zdrowie się polepszyło i uniknął operacji.
Prosze się ze mną skontaktować to Wam wszystko opiszę i przekażę. Nie chcę na forum pisać nazwisk i opisywać wszystko bo teraz jestem w pracy i nie mam zbytnio na to czasu.
Pozdrawiam serdecznie Barabara z Poznania.