Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
19-05-2011, 18:31:46

Dzięki Aniu za podpowiedż,rzeczywiście fajnie tam piszą.O seks to chodziło o normalny,nic poza normę ale jak na wszystko trzeba uważać po operacji to pewnie i z seksem nie za szybko.Tyle pisze się o tym,że z rehabilitacją trzeba poczekać, to i z tym sportem ostrożnie myślałam.Pozdrawiam!!!
gość
19-05-2011, 20:10:12

Nudzi sie dziewczynom, dr. Werona poratuj, zawsze doradzasz na forum , nie zaniedbuj obowiazkow, draza twoj ulubiony temat.
gość
20-05-2011, 09:20:14

Spinko, cieszę się,że było miło. To jednak większa zasługa pogody, bryzy morskiej i atmosfery kurortu! Z moją pogodą ducha coraz gorzej ale myślę,że lato da mi kopa do życia. Pozdrawiam wszystkich
Ewo, podaję do siebie namiary vika45@wp.pl-jeśli będę mogła pomogę Vika
Początkujący
23-05-2011, 22:41:01

czy ktoś z tu obecnych operował się w Olsztynie? interesują mnie opinie dotyczące operacji kręgosłupa szyjnego. Czy warto w Olsztynie i który szpital lepiej wybrać wojewódzki czy uniwersytecki?
gość
24-05-2011, 07:12:23

Mirosław wpisz -neurochirurgia Olsztyn opinie.
Grupa która przeszła z MSWiA do Uniwersyteckiego nie cieszy się dobrą opinią.

http://www.***/tomasz-niedzwiecki/ortopeda/olsztyn
Nazwisko tego dr.przwijało się przez forum pozytywnie.
Początkujący
24-05-2011, 18:11:43

własnie szukając w ten sposób znalazłem to forum. Tyle, że cięzko tak szybko przejrzęć 634 strony w wątku i wyłuskać informację.
Początkująca
25-05-2011, 07:39:27

Marku, moj neurochirug powiedział ze to moze bolec jeszcze jakis czas, to był długi, drugi zabieg i nim wszystko wroci do sprawnosci, jesli wroci to potrwa. Zapisał leki, udzielił przestrog, zalecił kołnierz przy bardzo sinym bolu, tak miałam go zakładac tylko do samochodu i powiedział ze za miesiac pomyslimy o rehabilitacji bo teraz to jest zbyt swieze. Pozdrawiam WSZYSTKIE SZYJKI.
anna
Początkujący
25-05-2011, 12:31:39

Mam nadzieje, ze wie co mowi. Jak widze objawy i przebieg choroby podobny u wszystkich i to nie dziwi. Metody leczenia zblizone, ale po operacyjne wyniki i powroty do zdrowia to juz calkiem inne historie. Osobiscie po tych kilku dniach od ostatniego postu potwierdzam swoje doskonale samopoczucie, ale czytam tez wasze wypowiedzi i zdecydywanie wiecej sie oszczedzam niz 2, 3 tygodnie temu. Anno niczym Ci nie mozemy pomoc jak dobrym slowem - trzymaj sie z dala od zagrozen i wracaj do zdrowia. Jedna rzecz jaka moge podsunac czekajacym na operacje to swiadomy wybor miejsca i lekarza. Znana klinika i swietny neurochirurg to w naszych przypadkach rzecz podstawowa. Jest chyba roznica miedzy lekarzem robiacym jedna operacje w tygodniu, a trzaskajacym dwie dziennie. Po operacji duzo zalezy od nas samych. Zdrowia wszystkim pokreconym zycze.
Początkująca
25-05-2011, 15:08:57

Mirosławie ja byłam operowana w Olsztynie w Klinice Uniwersyteckiej 06,02,2011.Z czystym sumieniem mogę polecić.Opieka wspaniała ,lekarze też.Na miejscu słyszałam też same dobre opinie wręcz stwierdzenia,że trzeba się cieszyć,że udało się tam dostać.Ja trafiłam tam tylko dlatego,że Pani Dr do której jedżdże tam operuję - ale nie żałuję chociaż to 750 km od mojego miejsca zamieszkania.
Początkujący
28-05-2011, 18:40:38

Ja ostatnio byłem na konsultacji u dra Antoniego Kołakowskiego, ordynatora ortopedii ze szpitala wojewódzkiego w jego zespole pracuje też doktor Tomasz Niedźwiecki. Dr Kołakowski przekonał mnie do operacji i wystawił skierowanie. Niemniej jednak nie w żaden sposób nie sugerował mi wyboru szpitala, pozostawiając to mojej decyzji. Nawet radził, że jeśli chcę to żebym skonsultował jeszcze z prof. Maksymowiczem, ordynatorem z uniwersyteckiego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: