wjesionka 2011-03-23 19:26:34 Pomóżcie gdzie mam szukać wypowiedzi Zosi która to strona
Wiesiu, moje posty pojawiły się od pierwszej strony tego wątku, kiedy nie byłam jeszcze zalogowana i kończyłam je tylko pozdrowieniami bez podpisu.
Potem były już bardziej charakterystyczne z aniołkiem w avatarze albo podpisane tylko Z. Wszyscy tworzymy to forum (nie mam tu specjalnego udziału) i mamy wkład w to jak przyjmą wiadomomość o niezbędnej operacji następni doświadczeni
dyskopatią.
Przy medycznym ,,bziku zawodowym'' starałam się przekazać taki zasób wiedzy i doświadczeń własnych żeby inni mogli uchronić się od moich błędów i przykrych konsekwencji nierozważnego trybu życia po operacji.
Ja na swojej drodze również spotkałam ,,specjalistę neurologa'' który podczas komisju ZUS kwestionował moje nieprawdziwe według niej objawy uzasadniając-ja jestem neurologiem i ja WIEM.
Okazało się jednak ,że zdarzają się nietypowe zespoły szyjne czego pewnie nie jestem jedynym dowodem.
Już kiedyś pisałam ,że jeśli objawy nas niepokoją to trzeba drążyć temat do skutku nie dać się wsadzać do worka-psychika. Owszem psychika siada ale zwykle na skutek uciążliwości objawów i braku zrozumienia.
Trochę wycofałam się z aktywnego udziału w forum ale nadal podczytuję.
Chyba to co najistotniejsze udało mi się dotychczas przekazać a nie chcę się powtarzać. Upływ czas robi swoje i staram się zatrzeć w pamięci złe dni.
Na szczęście trafiłam w ręce fantastycznego terapeuty-osteopaty, który utrzymuje mnie we względnie dobrej formie.
Za dwa tygodnie mam kolejną operację,która ma oddalić widmo endoprotezy kolana.Gdyby kogoś dopadła zaawansowana chondromalacja to w tym temacie mam też coraz większe doświadczenie
więc szyja ustępuje miejsca na rzecz kolan
Pozdrawiam Zosia