Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
09-02-2011, 10:50:27

Spinka, ja juz dawno się zastanawiałam, dlaczego nikt tutaj sie nie pokazuje....
Daję zatem przykład i pokazuje swoja twarz,haha
Myśle,że pójdziecie za moim przykładem:)

Pozdrawiam
gość
09-02-2011, 11:41:53

BOGDA
a Ty kiedyś pisałaś że czeka Cię laminoplastyka czy już wiesz więcej na ten temat. Pytam bo mnie też czeka a nie znam szczegółów Olga
gość
09-02-2011, 15:47:18

Olga wiem o laminoplastyce tyle ile wyczytałam w internecie Owszem lekarz neurochirurg wszystko mi tłumaczył ale chyba byłam zbyt przerażona aby to spamiętać Wiem tyle że zmiany zwyrodnieniowe (osteofity) wrastają u mnie do wnętrza kanału rdzeniowego i uciskają na jakieś więzadło a ono na rdzeń Operacja ma polegać na usunięciu tych wyrostków i poszerzenie kanału poprzez wszczepienie jakiś kawałków kostnych pobranych z innej części Nie wiem czy dobrze to zrozumiałam W listopadzie byłam na oddziale reh.a teraz czekam na sanatorium Na razie nie potrafię się zdecydować Jestem w kontakcie z lekarzem Powiedział mi abym spróbowała się ratować to będzie można operację przesunąć w czasie ale nie uniknąć Po rehabilitacji czuję się lepiej Przede wszystkim nie boli ale zdrętwienie skurcze i niemoc (nie chcę używać słowa niedowład) obejmuje cała lewą rękę bark szyję Napisz proszę co Ty wiesz na ten temat i jakie u ciebie są symptomy Pozdrawiam Bogda
Forumowiczka
09-02-2011, 16:24:22

mi_98 2011-02-09 11:50:27 Daję zatem przykład i pokazuje swoja twarz,haha
Myśle,że pójdziecie za moim przykładem:)

Świetnie, ładne zdjęcie.
Jak widać Olga i Bogda nadal pozostają Gośćmi, których nie sposób odróżnic od siebie...

Dziewczyny - naprawdę nie chcecie mieć avatarków?
gość
09-02-2011, 20:41:57

No cóż muszę przyznać że komputer służy mi tylko do pisania i czytania nic poza tym Może jak córka przyjedzie to spróbuję się zmaterializować Na razie muszę zostać anonimowa Bogda
gość
09-02-2011, 21:04:54

Drogie szyjki, sztormy mnie wykańczają. Mam już dość tej pogody, która mnie zmusza do leżakowania. Najbardziej boli głowa no i kochane miejsca cięcia. Cholerna płyta dławi mnie ostatnio niemiłosiernie.

Spinko, chętnie bym przyjechała do Was ale podróż pociągiem jakoś niemiłosiernie się wydłuża. Ta Warszawa chyba się oddala od morza bo teraz dojazd ok 6 godzin!
Za to chętnie wypiję z Wami wirtualnie piwo.
W niedzielę wyprawa na oddział ale już w Walentynki wieczorkiem na kolację. Tylko jak tu pofunkcjonować bez prawej ręki!
Marcinie, widzę,że dołączysz do pokrojonych szyjek! Ale o kąpaniu malucha to na razie zapomnij. Życzę Tobie udanego zabiegu a żonie udanego porodu.Przybędzie jej na raz dwoje dzieci.Nie licz na super warunki na oddziale ale personel łaskawy pacjentowi.
Pozdrawiam Vika
gość
10-02-2011, 07:21:04

BOGDA
dziękuję za wytłumaczenie, znam te uczucia , życzę
powodzenia Olga
gość
10-02-2011, 21:09:59

Prawdopodobnie zrezygnuje z AM w Gdansku na szpital w Elblągu.
Poza tym doszło mi kolejne skierowanie do szpitala - nawrotna przepuklina pachwinowa

Ciekawe co nastepnego u mnie wynajada ,hmmm moze
trepanacja czaski
Forumowiczka
11-02-2011, 19:37:50

Marcinie - co to za samochód bo ja widzę tylko, że srebrny

Vika, cały czas mam nadzieję, że ugoszczę Cię w Warszawie tak jak Ty ugościłaś mnie w Gdańsku. Na pewno będzie okazja, prawda?

Teraz słuchajcie uważnie.
Komitet Zarządzający zarządza

Kto nie wie, co zrobić z 1% podatku może skorzysta z tego pomysłu :

http://www.laski.edu.pl/1procent.html

Polecam obejrzenie filmu, który tam jest.

Zawsze i wszędzie jest ktoś komu możemy pomóc...
gość
11-02-2011, 21:10:15

Spinka

To ja pokazuje miłośc mojego zycia,a ty nie poznajesz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: