Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
07-02-2011, 14:52:33

jagoda_wpr 2011-02-07 14:28:22 Dzięki Ci Spinko, że "o mnie pamiętasz" przy planowanym spotkaniu. Jagoda

To znaczy, że się wybierasz na spotkanie w marcu?
Może gdzieś o tym pisałaś, nie wiem, trudno jest z uwagą czytać wszystkie wpisy.
Poza tym przecież wiadomo, że na spotkanie może przyjść każdy z naszego tematu na forum. To, że wymieniamy nicki chętnych jest tylko orientacyjne.

Kto jeszcze chce przyjść/przyjechać?
gość
07-02-2011, 15:14:29

Ja -Grażyna chętnie się wybiorę i juz sie cieszę na to spotkanie.Może Ewa z Malborka da sie namówić
EWA co Ty na to?
gość
07-02-2011, 17:37:13

Grażynko, ja choć w kołnierzu, zdążyłam od listopada udziergać trzeci sweterek na drutach i namiętnie krzyżykuje obrazek wielkanocny. Z czytaniem gorzej, bo książkę ciężko do oczu podnosić. Na szczęście mąż zrobił mi podstawke-stojak na książkę, więć już łatwiej. Jak masz zajęcie, głupie mysli nie chodza po głowie- zwłaszcza jak się krzyżyki liczy
Początkująca
07-02-2011, 18:33:28

Gość 2011-02-07 16:14:29 Ja -Grażyna chętnie się wybiorę i juz sie cieszę na to spotkanie.Może Ewa z Malborka da sie namówić
EWA co Ty na to?

Ja na to jak na lato spoko jestem chętna tylko nie wiem co ze mna będzie na razie sie kiepsko czuję zobaczymy czas pokaże pozdrowionka!!!
Początkująca
07-02-2011, 18:34:31

Gość 2011-02-07 16:14:29 Ja -Grażyna chętnie się wybiorę i juz sie cieszę na to spotkanie.Może Ewa z Malborka da sie namówić
EWA co Ty na to?

Ja na to jak na lato spoko jestem chętna tylko nie wiem co ze mna będzie na razie sie kiepsko czuję zobaczymy czas pokaże pozdrowionka!!!
gość
07-02-2011, 19:06:57

Po dzisiejszej prywatnej wizycie u neurochiriruga ( którego poleciła mi p.Ewa) , stwierdzil ze kregi strasznie zniszczone,wygladaja jak po wypadku,2 kregi,które sie nigdy nie zrastaja to u mnie sie zrastaja

Musze doniesc skierowanie do szpitala i w ciągu 10 dni operacja
Początkująca
07-02-2011, 22:00:12

marcinn31 2011-02-07 20:06:57 Po dzisiejszej prywatnej wizycie u neurochiriruga ( którego poleciła mi p.Ewa) , stwierdzil ze kregi strasznie zniszczone,wygladaja jak po wypadku,2 kregi,które sie nigdy nie zrastaja to u mnie sie zrastaja

Musze doniesc skierowanie do szpitala i w ciągu 10 dni operacja [/CYTAT

Marcin to było do przewidzenia,spokojnie jestes w dobrych rękach naprawią Cię a potem,potem długi czas rekonwalescencji ale spoko czas szybko leci ....najgorsze są poczatki wiem po sobie wszystkiego dobrego uszy do góry będzie dobrze
gość
07-02-2011, 23:06:44

sara3515 2011-02-07 23:00:12
marcinn31 2011-02-07 20:06:57 Po dzisiejszej prywatnej wizycie u neurochiriruga ( którego poleciła mi p.Ewa) , stwierdzil ze kregi strasznie zniszczone,wygladaja jak po wypadku,2 kregi,które sie nigdy nie zrastaja to u mnie sie zrastaja

Musze doniesc skierowanie do szpitala i w ciągu 10 dni operacja [/CYTAT

Marcin to było do przewidzenia,spokojnie jestes w dobrych rękach naprawią Cię a potem,potem długi czas rekonwalescencji ale spoko czas szybko leci ....najgorsze są poczatki wiem po sobie wszystkiego dobrego uszy do góry będzie dobrze

Tak,tak
Chodz świnko,chodz do rzeżnika,jestem lekarzem nie bedzie bolało

Dziwnie sie czuje,niby sie nie boje operacji,bardziej pooperacyjnych
odczuciach.
Mojej niemocy,bezradnosci.Potem praca,czy wroce,jak wroce,kiedy wroce.Jak wróce czy mnie niewypier....
Zona zaraz bedzie po porodzie,czy da sobie rade beze mnie.
Dzisiaj powiedziała,ze nie umie kompac niemowlaków,synka tylko ja kąpałem od
samych narodzin
gość
08-02-2011, 14:34:05

Witajcie -Jagoda bardzo Ci dziękuję za odpowiedż Ja jestem po 2 operacjach szyjki i głównie dlatego boję się wybrać w tak daleką podróż Pomimo że od drugiej operacji minęło już 8 miesięcy to jednak nie odważę się na taką wyprawę a zwłaszcza że termin mam zimowy Dzwoniłam do ZUS-u z pytaniem czy mogę się starać o zmianę miejsca Kazali mi odesłać skierowanie i napisać prośbę motywując ją właśnie stanem zdrowia Tak też zrobiłam i prawdopodobnie wyjadę do Ustronia a to tylko 60 km ode mnie Na razie będę czekać z niecierpliwością bo rehabilitacja jest mi bardzo potrzebna (grozi mi kolejna operacja ) Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za tych wszystkich przed którymi przygoda z szyjką dopiero się zaczęła lub zacznie Bogda
Forumowiczka
09-02-2011, 07:44:33

Hej, witam Was

Podsumowując ostatnie wpisy:

Na spotkaniu w ZŁOTYCH TARASACH w Warszawie, 26 marca będą lub chcą być:
Zosia
Spinka
Dorota z Ostrołęki
Dorota (nie wiem która, Zosia o niej wspominała)
Jagoda
Grażyna
Ewa z Malborka

Kogoś pominęłam?

Słuchajcie, mam sugestię z której być może skorzystacie. Od dłuższego czasu zastanawiam się dlaczego nie macie avatarów. I dlaczego niektórzy piszą jako Goście. Efekt jest taki, że trudno Was rozpoznać, imiona się powtarzają itp. Ja najłatwiej rozpoznaję innych po avatarach. Nie chcecie mieć własnych?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: