Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
06-02-2011, 21:11:03

Dorota - trzymam mocno kciuki - będzie dobrze:) Pozdrawiam Ewa z Przemysla
Początkująca
06-02-2011, 22:32:44

DOROTA !!!
Dasz radę my też daliśmy trzymam kciuki wracaj szybko do nas naprawiona
Ewa z Malborka
gość
07-02-2011, 10:10:46

Witam wszystkich serdecznie Mam ogromną prośbę Dostałam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego ZIMOWIT w miejscowości Rymanów Zdrój Czy ktokolwiek z Was był w tym ośrodku lub słyszał o nim jakąś opinię Bardzo proszę podzielcie się swoją wiedzą Patrząc na mapę to obawiam się że diabeł tam mówi dobranoc Nie wiem czy zdołam sama tam dojechać a jestem z okolic Tychów Czy ktoś może orientuje się czy można ZUS odmówić wyjazdu na taki turnus ze względu na trudny dojazd (nie ma mnie kto odwieżć) lub prosić o zmianę miejsca i terminu Pozdrawiam Bogda
gość
07-02-2011, 10:58:30

Witam .
Dziewczyny mam pytanie czy z nudów i przy dobrym samopoczuciu można troszkę podziać na drutach albo powyszywac krzyżykami jak myślicie?
Nuda i fatalna pogoda mnie dobija nabawię się depresji jestem 6 tyg. po zabiegu -co o tym myślicie?
Pozdrawiam Grażyna,
Początkująca
07-02-2011, 13:28:22

Dzięki Ci Spinko, że "o mnie pamiętasz" przy planowanym spotkaniu. Jagoda
Początkująca
07-02-2011, 13:34:30

Ula - W Warszawie znany jest prof.Podgórski i dr Wilk w szpitalu na ul.Saszerów; a w szpitalu brudnowskim: prof.Górski i dr Jagielski. Mnie operował właśnie drJagielski (on też bywa w szpitalu na ul.Wołoskiej i tam mnie operował). O nich są dobre opinie, więcej to nie znam. Pozdrawiam Jagoda
Początkująca
07-02-2011, 13:44:41

Grażynko - na druty to już czas, a i haftować też możesz. Ja też wzięłam się za robienie na drutach,ale co zrobiłam kawałek to sprułam, nie mam teraz do tego cierpliwości. Ja miałam operację 7 grudnia, a więc 2 miesiące temu i dopiero teraz czuję jakąś poprawę. Wreszcie mogę sama wyjść na spacer, zaczęłam czytać książki (wcześniej nie mogłam się skupić). Czasami też coś ugotuję rodzinie, bo wcześniej nie mogłam, czułam się słabo, kręciło mi się w głowie.
Tylko pamiętaj - nie wolno dźwigać, schylać się i zawsze pamiętaj o sobie. Pozdrawiam Jagoda
Początkująca
07-02-2011, 14:02:30

Do Bogdy- byłam w Rymanowie Zdrój w sanatorium (kilka lat temu i w lecie) i też wtedy nie chciało mi się jechać, a jechałam tam autobusem 9 godzin. Ale wyjazd był wtedy udany, fajne towarzystwo, dobra pogoda, ciekawe wycieczki (na Słowację, na Ukrainę do Lwowa i na Węgry do basenów termalnych). Okolica też ładna, Rymanów jest ładnie położony. Tylko teraz po operacji kręgosłupa to ja osobiście bym się nie nadawała.
Patrzyłam w internecie, wejdź na: "Zimowit" Rymanów Zdrój - to sobie obejrzysz i poczytasz.
Skierowanie zawsze też można zwrócić, ale musi być mocny argument zwrotu. Pozdrawiam Jagoda
gość
07-02-2011, 14:26:47

Jagódka ja sama nie mogę uwierzyć,że tak dobrze się czuję.Pierwszą operację miałam 2008 -luty ale czułam sie tak fatalnie,że tylko leżałam a teraz normalnie chyba oprócz c6/c7 zrobili mi coś w mózgu chyba odcięli wszystkie nerwy i dlatego nic nie boli.
Jak tak dalej będzie ( żeby nie zapeszyć) to powoli- może kwiecień pójdę do pracy ....
Jestem pozytywnie nastawiona czego i wszystkim życzę.
Dziewczyny pomyślcie o tej Warszawie i Złotych Tarasach ja tez mam daleko ale szykuje sę na ten wyjazd.
Pozdrawiam Grażyna.
Początkująca
07-02-2011, 14:27:44

24 lutego mija 3 miesiace od zabiegu i cholera,że tak powiem boli mnie pod prawą łopatką od tygodnia dobre samopoczucie
mnie zgubiło wziełam z rąk siostrzenicy na ręce 10 kg bobo i chwilę ją trzymałam i na drugi dzień juz mnie bolało,mam nadzieję że nic mi sie nie porobiło tam mam inplant c6-c7 stabilizowany srubami,ale już mam schizy bo własnie prawa strona rwała mnie przed zabiegiem nie boli tak ze muszę brać leki jednak denerwuje i kołnierz też co to za
diabelstwo ten kręgosłup powiem tak powoli mam dosyć
Pozdrawiam szyjeczki Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: