Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-01-2011, 19:47:53

O *** Dr.Nos owicz
Kogo mozesz polecic z Lux-medu ?
Jak bede to moge spisac nazwiska to Ci podam.
gość
28-01-2011, 19:53:44

Przegladajac strone Lux-med,znalazlem tylko jego jako neurochirurga.Hmmmmm
Załamałas mnie do konca.
Znowu musze isc piwo wypic.
Początkująca
28-01-2011, 21:03:34

Marcin!!!
Bo tylko ten konował przyjmuje jako neurochirurg w Lux-Medzie bo nigdzie go nie przyjmą jakis czas jezdził w pogotowiu też go pogonili teraz robi specjalizacje z ortopedii w Starogardzie Gd. prywatnie jest spoko bo go znam ale jako specjalista to kaszanka on nie ma pojecia o wyniku mri sprawia tylko dobre wrazenie.

Jesli juz chcesz do dobrego neurochirurga to idz prywatnie do prof.Słoniewskiego ale uprzedzam to komercyjny lekarz a jesli nie to moge dac ci namiary na Elblag w poniedziałki przyjmuje ordynator neurochirurgii super specjalista i człowiek i na pewno nie bedzie operował na zapas ale dobrze Ci radze nie idz do Jarka Nosowicza pozdrawiam Ewa
gość
28-01-2011, 21:12:36

Mozesz dac mi numer do Ciebie ?
Pozdrawiam
Nie dosc ,ze zgupiałem to przez Ciebie mam stresa,nerwa i wkur....
Nastepny browarek trzeba wypic
gość
28-01-2011, 22:04:10

Hi...witam po krotkiej przerwie. Ja nawet już nie piję tylko czekam do końca zwolnienia ...Byłem na spotkaniu z dok. od McKenziego....w Poznaniu, diagnoza po 2 godz. seansy nie kwalifikuje się do operacji... myslę sobie ok ,to ostatnia deska ratunku,zalecił ćwiczenia wyprost ..ćwiczenia "szufladka" wciskanie brody w szyje co godzine ,kołnierz na noc i takie tam.Po 4 dniach dolegliwości zmieniły się ,w pozycji siedziącej odcinek lędźwiowy daje w kość dretwieją obie łydki i stopy...suuuper ,a co z prawym barkiem i przedramieniem ...jest dobrze ..tylko tyle że teraz ciągną kciuki szyja i pomiędzy łopatkami narasta ból w pozycji oczywiscie siedzącej.... Poćwiczę jescze kilka dni ,dam znać czy ta ostatnia decha uchroni mnie przed operacją???pozdrawiam szyjki...i Marcina- uwierz Ja mam ten sam klimat życie przewala mi sie diametralnie na wspak.. pozdrowionka dla Pań..Viki Ele Anię i ... .Artur gość.
gość
28-01-2011, 22:04:41

Hi...witam po krótkiej przerwie. Ja nawet już nie piję tylko czekam do końca zwolnienia ...Byłem na spotkaniu z dok. od McKenziego....w Poznaniu, diagnoza po 2 godz. seansy nie kwalifikuje się do operacji... myslę sobie ok ,to ostatnia deska ratunku,zalecił ćwiczenia wyprost ..ćwiczenia "szufladka" wciskanie brody w szyje co godzine ,kołnierz na noc i takie tam.Po 4 dniach dolegliwości zmieniły się ,w pozycji siedziącej odcinek lędźwiowy daje w kość dretwieją obie łydki i stopy...suuuper ,a co z prawym barkiem i przedramieniem ...jest dobrze ..tylko tyle że teraz ciągną kciuki szyja i pomiędzy łopatkami narasta ból w pozycji oczywiscie siedzącej.... Poćwiczę jescze kilka dni ,dam znać czy ta ostatnia decha uchroni mnie przed operacją???pozdrawiam szyjki...i Marcina- uwierz Ja mam ten sam klimat życie przewala mi sie diametralnie na wspak.. pozdrowionka dla Pań..Viki Ele Anię i ... .Artur gość.
Forumowiczka
29-01-2011, 05:54:55

Moi Kochani,

Czas szybko płynie, latka lecą, kręgosłup zdrowieje.

Dziś jest dzień moich urodzin, 29 stycznia.

Życie jest za krótkie żeby czekać.

Od rana zapraszam więc na forum i stawiam:

Piwo dla Marcina, dla innych, co kto lubi...

I wznoszę pierwszy toast:

ZA ZDROWIE NASZYCH KRĘGOSŁUPÓW

gość
29-01-2011, 07:49:50

No to Spineczko z okazji Twoich !5 urodzin życzę Tobie dużo zdrówka wszelkiej pomyślności pogody ducha i wiary w ludzi

Pozdrawiam Wielebny
gość
29-01-2011, 08:36:13

Spineczko, z okazji fefnastych urodzin duuuużo zdrówka i słodyczy.
Poproszę małe piwo w dużym kuflu.

==================================

-Jeśli będziesz się dobrze sprawować - mówi ojciec do 17-letniej córki - to na urodziny kupię ci srebrna bransoletę!
- Kiedy widzisz, ja wczoraj za złe sprawowanie dostałam złotą...
==================================

Pozdrawiam Irek
Początkująca
29-01-2011, 09:30:21

Spineczko!!!!

Z okazji urodzin życzę Ci aby każdy nastepny dzień był lepszy od poprzedniego ale gorszy od nastepnego,zdrówka,zdrówka

pozdrawiam Ewa

małego drinka proszę

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: