Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
31-12-2010, 10:42:23

***.***´¨) SZCZĘŚLIWEGO
.•´,•***´¨)¸.•***¨) NOWEGO
¸.•´¸.•***´¨) 2011 ROKU!!!
(¸.•´ (¸.•` *** ¸.•´¸.•***´¨)
......~~~~~/.....~~~~~/
.......~~~~/.......~~~~/
........~~~/.........~~~/
.........~~/...........~~/
..........~/.............~/
...........||...............||
......./***........../ ***

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Was Szyjki
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Was szukało!
I zdrowie dopisywało!

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM SZYJKOM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I WASZYM NAJBLIŻSZYM:):):)

Aga
Początkująca
31-12-2010, 14:08:48

Niech Nowy Rok 2011 przyniesie Wszystkim Szyjkom radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.Niech ból zostanie w 2010 r. i nigdy nie wraca! W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil życzy Dorota
gość
31-12-2010, 16:41:14

Nie bójcie się. Jeśli trafiliście do dobrego lekarza macie ogromne szanse na wyzdrowienie. Szukajcie takich doktorów, o których nie ma wzmianek o niepowodzeniach. Ci są dobrzy, którzy z dystansem podchodzą do swoich możliwości i boją się razem z Wami. Miejcie oczy szeroko otwarte, pytajcie wśród pacjentów, lekarzy i fizjoterapeutów. I wybierajcie z rozwagą, nie dajcie się oszukać, nabrać i omamić obietnicami, szczególnie tymi, za które trzeba dużo płacić.... Pamiętajcie, że marketing jest też w medycynie. Im coś bardziej nowoczesnego, mniej inwazyjnego, laserowego tym bardziej trzeba sie zastanowić. Życzę powodzenia i czekam na Was, Wasz Doktor
gość
31-12-2010, 23:53:24

Doktorze to co w koncu operowac czy nie operowac
pozdrawia bolek
gość
01-01-2011, 09:59:48

Operować to decyzja Twoja Bolku a szczególnie Twoich dolegliwości--
decyzja każdego indywidualna.
Ja jestem po 27 Grudnia miałam zabieg i teraz nareszcie mam rękę nieco sprawniejszą dużo chudsza ale wróci do normy za jakis czas.
Wszystko pięknie poszło nowoczesny implant czegóż chcieć więcej.
Wszystkim życzę duzo zdrowia w Nowym Roku.
Pozdrawiam Grażyna=naprawiona.
gość
01-01-2011, 10:00:43

Operować to decyzja Twoja Bolku a szczególnie Twoich dolegliwości--
decyzja każdego indywidualna.
Ja jestem po 27 Grudnia miałam zabieg i teraz nareszcie mam rękę nieco sprawniejszą dużo chudsza ale wróci do normy za jakis czas.
Wszystko pięknie poszło nowoczesny implant czegóż chcieć więcej.
Wszystkim życzę duzo zdrowia w Nowym Roku.
Pozdrawiam Grażyna=naprawiona.
gość
01-01-2011, 16:26:18

Witam miałam operacje c5/c6 prawa strona ,implant.Od roku borykam sie z bólami lewa strona głowa ,bark,łopatka ,łokiec az do dłoni .Rwacy piekacy i jakby pradem porazana do kciuka dłon.Myslałam ze bedzie ok a ja cierpie i nikt ze specjalistów nie potrafi mi pomóc, leki nic nie dawaja.Oczywiscie straciłam prace i Zus mnie gnebi.
Początkująca
01-01-2011, 18:33:25

Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka , zdrówka, zdrówka. Podjęłam w końcu decyzję , byłam u tego chiropraktyka-kręgarza, o którym pisałam i po ponad godzinnej rozmowie zdecydowałam, że spróbuję. Facet wydaje się profesjonalistą w swojej dziedzinie, a przy tym zna się nie tylko na tym co robi, ale umie odpowiedzieć na każde pytanie związane z innym schorzeniem , w/g mnie ma wiedzę medyczną w bardzo dużym zakresie. Prowadzi praktykę od 15 lat w tym samym miejscu i ma dużo pacjentów. Na razie nie będę chwaliła dnia przed zachodem słońca, ale wstąpił we mnie optymizm i nadzieja, że uniknę operacji. Jestem po dwóch zabiegach i czuję się o 50% lepiej, nie zażyłam jeszcze żadnego procha przeciwbólowego i przesypiam bez przebudzenia około 4 godzin (przedtem ból mnie budził co pół godziny).W dzień praktycznie nie odczuwam bółu, chwilami tylko jeszcze drętwieje mi ręka, ale dużo żadziej niż przed zabiegami. Facet powiedział mi ,że naprawiał o wiele gorsze przypadki i udawało się uniknąć operacji , będę próbowałą , w końcu już jedną operację miałam ,a efekty są raczej średnie. przedtem nie wykorzystałam żadnej możliwości , później trochę żałowałam bo umęczyłam się po operacji strasznie. Teraz postanowiłam spróbować w końcu zawsze zdążę poddać się zabiegowi.Irku jeśli czytasz te moje wypociny to wiedz, że twój przypadek trochę mi pomógł. Będę wam pisała o daleszej terapii i jej skutkach.Na razie pozdrawim Dorota K.
gość
02-01-2011, 08:44:53

Dorota, cieszę się i trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze, musi być dobrze.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DUŻO ZDRÓWKA !!!

Irek
gość
02-01-2011, 21:51:49

Z czystym sumieniem mogę polecić dr Kitlińskiego z Bydgoszczy, jeszcze nigdy nie spotkałam takiego lekarza na swojej drodze. Wspaniały człowiek! Operował mnie na początku grudnia i wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji. Strasznie się bałam, ale było warto. Zanim wrócę do normalnego życia i będę mogła wykonywać wszystkie czynności wiadomo,minie jeszcze sporo czasu, ale póki co nareszcie zapomniałam co to ból, nie drętwieją mi ręce, normalnie się wysypiam! Jeśli ktoś zastanawia się nad operacją to śmiało mogę napisać, że nie ma sensu dłużej cierpieć i warto oddać swój kręgosłup w ręce dr Kitlińskiego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: