Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
30-09-2008, 10:29:00

creepek napisz do mnie meila. Może pomogę Ci z tym lekarzem?
Paweł
Początkujący
30-09-2008, 18:01:00

creepek. Masz wiadomość.
Co tak cicho wszyscy na operacji?
ewcia65, ale zdjęcie ładne?
Pozdrawiam Paweł.
Paweł
gość
30-09-2008, 18:45:00

Dzięki. Przeczytałam i odpisałąm nawet dwie.
Własnie co tak cicho. Smutno mi bez Was.
creepek
Początkujący
30-09-2008, 18:52:00

Witam

Kiedys na tym forum pisalem jakies 2-3 mc temu.I nadal problemy z szyjnym.w sumie nie wiem co juz mam robic bo tak.....mam zawroty glowy (nieraz duze) ktore ciagna sie kilka dni,jak nie zawroty to ból w szyji i bol glowy.Ogolniegdyby nie zawroty to jakos do pracy by sie poszlo,a tak to nawet z domu nie wychodze,bo czym dluzej chodze mam wieksze zawroty.Do tego dorobilem sie juz nerwice po rechabilitacji i MC kenzim mialem kilka dni poprawy.Ale w sumie nie wiem juz co robic bo neurolog odradza operacje jak nie mam niedowładów.Ale co z tego ze nie mam niedowładów jak te zawroty mnie wykanczaja nerwowoczlowiek normalnie nie moze funkcjonowac.Do tego w listopadzie konczy sie 6mc chorobowe,i nie wiem czy dostane rechabilitacyjne...czyli stres . Do pracy sie nie nadajew w sumie bo co z tego jak wroce i po kilku dniach wroca zawroty????jutro przeprowadze powazna rozmowe z neurologiem co dalej.Bo ja miewajac te zawroty strasznie mam ochote na operacje zeby sie tego pozbyc.Z drugiej strony neurolog mowi nie Co radzicie...kroic sie czy nie????
gość
30-09-2008, 19:27:00

Może idź do innego lekarza,co dwie opinie to nie jedna.Rezonans miałeś robiony?Dziwne ja nie mam niedowładu i idę na operacje z tym że ja mam ból-oj lepiej nic nie mówić.Mam dość bólu,tabletek.
Paweł super że wszystko u ciebie w najlepszym porządku
Mam od 10 jeszcze laser poradzcie co robić iść czy nie-jak pamiętacie nic mi nie pomagały-może ustąpić komuś miejsca?pozdrawiam wszystkich Irena
gość
30-09-2008, 19:29:00

Do Kudi
Witaj, a może u osteopaty byś spróbował, bo mi tenże bardzo pomógł. Miałam zawroty głowy, które czasami kończyły się omdleniami. Byłam u niego na zabiegu ( niemiłym, bo zemdlałam na amen), ale teraz od dwóch tygodni ślad po nich zaginął, a nawet ból kręgosłupa przepadł (podobno miałam uciśnięte żyły przez przesunięty kręg). Oczywiście, że zastanawiam się czy to wszystko wróci i kiedy wróci, ale na razie jest ok i widmo operacji odsunięte. Mam niwielki niedowład lewych kończyn, ale z tym jakoś da się żyć. Głowa do góry, wiem, że to trudne kiedy wszystko dookoła wiruje, ale może właśnie warto udać się do doświadczonego osteopaty ( mnie do niego wysłał neurochirurg). Pozdrawiam,
Ania
gość
30-09-2008, 19:35:00

Mi też kazdy neurolog odradzał operację. A byłam u trzech . Teraz mnie męczy że nie poszła do neurochirurga i mam zamiar to nadrobić. Mi McKenzi pomógł zwalczyć ból ale pojawiło się w zamian jakieś takie ni to drętwieni ni to mrowieni ni to pieczenie w drugiej dłoni (a właściwie 1 czasem 2 palcach a czasem wogóle nic) czasem tez czuję w stopie po tej samej stronie ale też tylko na krawędzi i własnie ta stopa mnie denerwję bo to by wskazywało na niższe pozimy z problemami niż te które wykazał rezonans. Nie wiem zobacze co powie neurochirurg a mam nadzieję że powie że operacji nie potrzeba.
Pozdrawiam wszystkich i życzę lepszych dni.
creepek
gość
30-09-2008, 19:42:00

Aniu a gdzie ten osteopata u którego byłaś? Pytam bo moja starasza siostra ma zawroty w głowie, omdlenia i szum w uszach i przez to że ja mam przepuklinę szyjna podejrzewają że i ona ma przepuklinę szyjną. Tylko że ją cięzej namówić na wizytę u specjalisty i na badania. Dostaje teraz leki przeciw zawrotom głowy i to trochę pomaga więc nic dalej z tym nie robi. Ale jak długo da się łykać tablety? Nic się nie chce mnie słuchać ta moja siostrunia ale popracuję nad nią.
gość
30-09-2008, 19:43:00

Zapomniałam sie podpisać
creepek
gość
30-09-2008, 20:20:00

Do Creepek
Skontaktuj się ze mną przez eposia@onet.eu to podam Ci namiary. Pozdrawiam,
Ania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: