Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
27-09-2008, 20:15:00

FREYD dziękuję za odpowiedź.Zapytałam bo sama mam problem z wielopoziomową dyskopatią szyjną.Nie odczuwam dużego bólu ale drażnią mnie drętwienia rąk i ostatnio dziwne bóle mięśni,pieczenie czy tak jakby palenie w niektórych miejscach. Obserwuję swoje ręce i wydaje mi się że zeszczuplały po całości.Czasem odczuwam jakby krótkotrwałe drgania pewnych partii mięśni . Mąż uważa że mam fobię na tym punkcie a ja jednak jestem zaniepokojona.Pozdrawiam serdecznie.
mycha
Początkujący
27-09-2008, 21:24:00

mucha78 Nie czekaj tylko RM i do neurologa i neurochirurga bo za parę miesięcy będziesz miała to z nogami, a to już będzie duży kłopot. Z mięśniami miałem dokładnie jak piszesz, drgania itp. Męża nie słuchaj, ktoś kto tego nie przechodzi to trudno mu zrozumieć, a wogóle go nie słuchaj chyba, że to cudzy mąż. Nie zaniedbaj!
Paweł
gość
27-09-2008, 21:43:00

Właśnie Ci faceci to tacy już są. Szczególnie męzowie . Mój też nie rozumie czemu ja taj=k cały czas o jednym i tym samym( czyli że tu mi cierpnie tam mnie boli a tu dretwieje). Mówi że robi wszystko żebym o tym nie myślała. Ja to doceniam ale jak ciągle coś dokucza i nie chce minąć po kilku miesiacach to jak mamy o tym nie myśleć? Zdecydowałam się. Przylatuje na koniec pażdiernika do wARSZAWY. w Poniedziałek dzwonie się umówić do lek i mam nadzieję że mi sięuda umówić na date która mi pasuję.Zobaczymy co mi powiedza. Dzięki za wsparcie.
Pawle gdzie te zdjęcia? Ja Ciebie chyba znalazłam na naszej klasie
creepek
Początkujący
27-09-2008, 21:55:00

A do jakiej szkoły chodziłem? Zdjęcie już mam. Syn zrobił telefonem to nie jest super. Wyślę Ci na meila. Kiedy przylatujesz?
Może zrobimy mały zlot "połamańców".
Paweł
gość
27-09-2008, 22:19:00

Chce 28 października bo są niedrogie bilety no i tesciowa bedzie u mnie wiec bede miala z kim zostawic córkę. Nauczycielskiej?
nie wiem czy takie słowo istnieje?
creepek
z tym zlotem to nawet dobry pomysł tylko ja bede 1 dzien w kraju.
Początkująca
29-09-2008, 15:24:00

Paweł ja też chcę zobaczyć te zdjęcia z Twojego pobytu w szpitalu.
ewcia65
Początkujący
29-09-2008, 16:42:00

Zaraz zdjęcia, tylko jedno zrobione telefonem. Mam Twojego meila? Byłem dzisiaj na zdjęciu szwów. Jest coraz lepiej
Paweł
gość
29-09-2008, 16:46:00

Witam mam pytanie czy ktoś z Was był może operowany w Grudziądzu u doktora Zaborowskiego na dyskopatie szyjną?Jestem nowym użytkownikiem forum i mam iść w listopadzie na operacje.
Początkująca
30-09-2008, 05:46:00

Paweł podaje mojego meila i prześlij zdjęcie ewcia6526@wp.pl
ewcia65
Początkująca
30-09-2008, 09:08:00

super Paweł że jest coraz lepiej. Oby tak dalej!
Ja wcziraj próbowałam sie umówic do lek ale oczywiscie zadzwoniłam za późno. Dziś znów będe próbować. U mnie gdyby nie to dziwne uczucie czsami w palcu u lewej reki to by było bardzo dobrze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: