Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-06-2010, 05:04:43

Marysiu wszystko pod kontrolą to że nie piszę obecnie zbyt dużo na forum nie oznaczą że nie czytam waszych postów JESTEM I MAM OKO NA TO CO SIE DZIEJE

Pozdrawiam życzę miłego dnia
gość
02-06-2010, 18:25:28

Witam wszystkie szyjki

Jestem już po badaniach wstępnych przed operacją (tak jak pisaliście: badanie krwi, EKG). Nic strasznego .
Wstępny termin zabiegu 8 czerwca więc zaraz po długim weekendzie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Pozdrawiam Wszystkich. Ewa
Wtajemniczona
03-06-2010, 08:26:12

Pobyt w Sanatorium okazał się udany i chyba było mi tego trzeba, samopoczucie dobre...........zobaczymy ja będzie później.
Drogie szyjki a jak nasze spotkanie, dawno się nie widziałyśmy.
Podajcie propozycje przedyskutujemy to na forum
ADA
Pozdrawiam
Początkująca
03-06-2010, 10:20:27

Witam Kochani :)
mam do Was takie pytanko bo koleżanki z pracy mi mówią zebym sie tak szybko nie decydowała na operację i żebym pojeździła na masaże do pewnego neurologa.Czy decydując sie na operacje szybciej mozna uniknąc innych powiłań?? Ja sama niewiem co mam juz robic !? Boję sie tego Wszystkiego. Teraz bede miała rehabilitację i od niej zależy czy bedą mnie ciąć czy nie. jak się uda to bede szcześliwa a jak nie to ja nie wiem. Pomocy.
Posłuchałam waszych rad i zakupiłam poduszkę ortopedyczna sobie i śpi mi się bardzo dobrze:)
pozdrawiam wszystkich
gość
03-06-2010, 15:41:27

Witam.
Madziu - tak, operacja to ostateczność!!! Spróbuj wszelkiego rodzaju rehabilitacji, ile się tylko da. Na pewno jedna rehabilitacja nie zadecyduje o twoim być lub nie być. Do tego trzeba wytrwałości i fachowców.

Ada - masz rację, sanatorium jest potrzebne nam wszystkim i to bardzo często.

Wszystko ok. Janusz kontroluje i powraca do zdrówka
==================================

Wizyta u wróżki:
- Co będę robił po śmierci?
- Będziesz sędzią hokejowym.
- Kim? Przecież ja nawet nie umiem jeździć na łyżwach!
- To się ucz! Jutro prowadzisz pierwszy mecz.

W sanatorium rozmawiają dwie przyjaciółki. Jedna pyta:
- A tak w ogóle to czy ty rozmawiasz ze swoim mężem podczas stosunku?
- Jeśli do mnie zadzwoni, to czemu nie... - odpowiada druga

Pozdrawiam, Irek
gość
03-06-2010, 18:16:41

Irku, nie wiem jak jest u Was, ale mnie wszyscy neurochirurdzy informują, że im szybciej zrobi mi sie zabieg, tym efekty będą lepsze i na dłuzej pozostanie efekt. Może dlatego, ze nieświadomie hodowałam sobie tego zonka w szyjce przez długi czas i jak sie sprawa wysypała, to juz jestem bardzo zaawansowana. Poza tym ja mam ucisk na rdzeń i tętnicę szyjną. Na miejscu Madzi skontaktowałabym sie z innym jeszcze lekarzem, żeby potwierdzić diagnozę. Z doświadczenia wiem, ze nie każdego neurochirurga swierzbią ręce do krojenia i na przykład mimo, że lędzwiowy mam straszliwy, zdaniem fachowców można jeszcze rehabilitować, aby odsunąc czas kolejnego zabiegu.
gość
03-06-2010, 19:51:08

Pozdrawiam Wszystkie Szyjki serdecznie.
Mam prośbę do Janusza - podaj nr. GG.
Chciałbym zapytać Cię o kilka spraw.

St.Św.
gość
04-06-2010, 05:27:10

św St mój numer gg to7435779 Pozdrawiam Janusz
Początkująca
04-06-2010, 13:26:02

Witam :)
Aniu właśnie tak myślałam zeby skonsultowac sie jeszcze z innym neurochirurgiem ( chociaż leczę się u ordynatora oddziału neurochirurgi), aczkolwiek nawet rehabilitanci mi mówią że czym szybciej tym lepiej bo potem ciężko mi bedzie dojść do siebie. też mam problemy z odcinkiem lędźwiowym ale jak na razie dokałdnie jak mówisz rehabilitacja i nic innego.
pozdrawiam

Madzia
gość
04-06-2010, 22:00:16

Łucjo, wróciłaś już z tej rehabilitacji? Odezwij się proszę. Ja jadę do jedliny pod koniec czerwca, chciałabym dowiedzieć się co nieco.

Hej Marysiu, witam Cię serdecznie

irena

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: