Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
16-12-2009, 20:52:32

Dziękuję Katarzynie za podesłany śnieg -co prawda jeszcze skąpy ale chyba sypnie do Świąt.

Janusz podałeś adres zdjęć szyjek i od razu tam się udałam. Super, zarejestrowałam się tam też i dodałam swoją mordkę-login przy jednym ze zdjęć grudniowych.Jeszcze nie opanowałam jak dorzucić tam siebie/o ile mnie zechcecie/.
Forumowiczka
16-12-2009, 20:56:17

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy?

-by poznać ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
-by podyskutować na konkretny temat

Drogie Szyjki .Nad czym tu rozważać ,przytoczyłam informację podaną przez Moderację Forum z której jasno wynika -BY POZNAĆ LUDZI O PODOBNYCH PROBLEMACH ZDROWOTNYCH
Cenzura treści nie obowiązuje.

Już pisałam ,że treść tworzymy sami.
Skoro uczestnikom odpowiada taka formuła to jest OK.
Każdy pisze na równych prawach a oddziwięk na posty jest zalezny od zainteresowania tematem .
Ze względów praktycznych (udzielanie odpowiedzi) dobrze jest podpisywać posty.
O grzecznościowych nie wspomnę .
Jesli według deklaracji śledzicie Goście wątek na bieżąco
to widzicie ,że jest tu pewna grupa dosyć ,,starej bazy''
Gdyby panowała tu tylko atmosfera cierpienia najstarsi stażem uczestnicy pewnie już by się wykruszyli.

Jeżeli anonimowym Gościom odpowiada zastane grono zapraszamy .

Spineczko, wniosek do szpitala uzdrowiskowego składasz na Chałubińskiego 8 skrzyżowanie z Al Niepodległości.
Na parterze są stanowiska .
Kuracjusz nie ma wpływu na przydział konkretnego ośrodka, lekarz może wpisać wskazaną lokalizację klimatyczną.

Kasiu , oddaję się roli przeowdnika
Może przed majowym spotkaniem u Spinki uda się spotkać w mniej bajecznym miejscu ale w równie fajnym gronie
16-12-2009, 22:23:37

hamer 2009-12-16 21:56:17

Kasiu , oddaję się roli przeowdnika
Może przed majowym spotkaniem u Spinki uda się spotkać w mniej bajecznym miejscu ale w równie fajnym gronie

Zosiu liczę na to , że jeszcze przed majem będzie jakieś spotkanko Miejsce to sprawa drugorzędna , najważniejsze jest grono
gość
16-12-2009, 23:03:03

faktycznie ani sie nie przedstawilem ani nic , ale jestem tym gosciem z poprzedniej strony .. wybiore sobie taki zagraniczny nick ryggen jak nikomu nie bedzie to przeszkadzalo .. a krutko o sobie 50 lat ... degeneracyjne zmiany w poziomie c4 c5 c6 i przepuklina c6-c7 uciskajaca na korzen ...
gość
16-12-2009, 23:49:25

Kochane szyjki - _Tomeczka_- z {{Noce i dni}} zostawcie samemu sobie.
Jemu się już chyba nie da pomoc - tak zresztą jak temu filmowemu. Po prostu szkoda nerwow.
A może On jest przykładem _dziecka dzisiejszych czasow - czyli Normalny_Inaczej_.

Pozdrawiam Wszystkich Razem i .... , każego z Osobna.

St.Św.
17-12-2009, 06:46:52

Witajcie Kochane Szyjki
Popełniłam dziś od rana przestępstwo względem siebie - odpuściłam sobie ostatni dzień rehabilitacji.Obudziłam się rano,wyjrzałam przez okno i jak zobaczyłam tyle bieli wokół i pomyślałam , że muszę pokonać odległość Saska Kępa-Izabelin , to po prostu powiedziałam "pass".
Żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia ,zaliczyłam już rower( na sali ćwiczeń też go mam) i cały zestaw ćwiczeń.
Mam nadzieję,że nasz spowiednik Janusz udzieli mi rozgrzeszenia

Ryggen Miło,że się przedstawiłeś Twój nick kojarzy mi się z lotniskiem Oslo-Rygge

Miłego dnia Wszystkim życzę
gość
17-12-2009, 08:34:08

No no Kasiu rozgrzeszenie muszę dać ale nic za darmo za pokutę dzisiaj jeszcze będziesz miała dodatkowe ćwiczenia wieczorem w domku no nie dużo 30 minut ćwiczeń . właśnie ćwiczę z moim 3 miesięcznym wnukiem on sobie postękuje a dzidziuś ćwiczy . Pozdrawiam Janusz
17-12-2009, 08:49:33

zanzibar 2009-12-17 09:34:08 No no Kasiu rozgrzeszenie muszę dać ale nic za darmo za pokutę dzisiaj jeszcze będziesz miała dodatkowe ćwiczenia wieczorem w domku no nie dużo 30 minut ćwiczeń . właśnie ćwiczę z moim 3 miesięcznym wnukiem on sobie postękuje a dzidziuś ćwiczy . Pozdrawiam Janusz

Dzięki Januszku Pokutę na pewno wieczorkiem odprawię Ćwiczenia wieczorne i tak już stały się moim nawykiem Fajnie,że masz takiego towarzysza ćwiczeń , takie maluchy są przesłodkie

Pozdrawiam Kasia
Początkujący
17-12-2009, 09:11:50

kasiu .. lotnisko nazywa sie rygge a nie ryggen .. nie wielka roznica jest jakies 60 kilometrow od oslo .. a ryggen po norwesku znaczy kregoslup ..w doslownym tlumaczeniu
17-12-2009, 09:25:36

ryggen 2009-12-17 10:11:50 kasiu .. lotnisko nazywa sie rygge a nie ryggen .. nie wielka roznica jest jakies 60 kilometrow od oslo .. a ryggen po norwesku znaczy kregoslup ..w doslownym tlumaczeniu

Ryggen znaczenia Twojego nicku nie znałam , w przeciwieństwie do lotniska ,którego tym razem nie będę miała okazji zaszczycić swoją wizytą Tym razem ląduję w Sandefjord Torp i stamtąd muszę dotrzeć do Oslo , a odległość dwa razy większa niż z Rygge

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: