Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
16-12-2009, 14:12:24

witam wszystkich .. po raz pierwszy zdecydowalem sie dzis napisac .. chodz czytalem wszystkie posty od 2007 roku .. od pierwszego postu pirani .. pamietam byli fajni ludzie kturych juz nie ma jak wspomniana pirania .. creepek z angli ..jakis miesniak chyba mial slawek na imie .. i wielu innych .. do 369 strony nikt do nikogo nie napisal ty idioto i temu podobne epitety , a od kilku stron jest to nagminne .. to forum zaczyna powoli przypominac zwyklego czata .. a chyba powinno sie od niego czyms roznic ..
gość
16-12-2009, 15:32:32

zosiu . ja na wszystkie moje pytania jakie mialem , znalazlem odpowiedzi we wczesniejszych postach .. pisalem juz ze przeczytalem je od deski do deski . i polecam nowym uzytkownikom .. lekko nie jest bo juz prawie 400 stron do przeczytania ale warto ..pozdrawiam
gość
16-12-2009, 15:42:52

Drodzy niezalogowani Goście,
witajcie i zostańcie u nas!
Jeśli, jak twierdzicie, czytacie nasz wątek uważnie, to pewnie zauważyliście moment mojego tu wkroczenia. Pełna obaw i wątpliwości pytałam o rady i prosiłam o wsparcie. Otrzymałam to, czego chciałam i zostałam - jako stały uczestnik.
Nie uważam za grzech tego, że kontaktujemy się ze sobą prywatnie, że sie polubiliśmy. Wiedzcie, że gdy spotkalo mnie osobiste nieszczęście /śmierć ojca/, od Szyjek dostałam ogromne wsparcie, dzieki temu łatwiej mi było przetrwać ten koszmar.
Nie uważam za grzech, że niektórzy z nas kontaktują się w realu - te spotkania utwierdzaja wątpiących, że warto się operować i pokazuja, że mozna uzyskać choc część dawnej sprawności.
Co stoi na przeszkodzie, żebyście i Wy dołączyli do naszej radosnej gromadki?
Jeśli chcecie uzyskać fachowe i wiążące odpowiedzi na pytania, to musicie sie zwrócic do ekspertów, którzy na tym forum odpowiadaja na pytania. My mamy tylko doświadczenie ze strony pacjenta i tylko tym sie możemy podzielić.
A że nas nieraz ponosi... no cóż, jesteśmy tylko ludzmi. Gdyby Tomek wszedł tu i powiedział "sluchajcie kochani, wy przy waszym schorzeniu nie powinniście tego, tego i tego, bo..." Tomek wszedł po to, żeby nas powartościowac i posegregować na idiotów wiekszych i mniejszych. To my sami oceniamy, czy powinnismy juz skorzystać z pomocy psychicznej, zreszta ja o tym wyraznie pisałam swojego czasu.
Nie chcę się znowu rozpisywać, bo ktoś przyczepi nam łatkę kafeterii.
Mam nadzieję, że nie naduzywamy cierpliwości Adminów forum, nowe czy czasem zaglądające tu szyjki zapraszamy czym chata bogata
gość
16-12-2009, 16:44:00

Gość 2009-12-16 15:12:24 witam wszystkich .. po raz pierwszy zdecydowalem sie dzis napisac .. chodz czytalem wszystkie posty od 2007 roku .. od pierwszego postu pirani .. pamietam byli fajni ludzie kturych juz nie ma jak wspomniana pirania .. creepek z angli ..jakis miesniak chyba mial slawek na imie .. i wielu innych .. do 369 strony nikt do nikogo nie napisal ty idioto i temu podobne epitety , a od kilku stron jest to nagminne .. to forum zaczyna powoli przypominac zwyklego czata .. a chyba powinno sie od niego czyms roznic ..

Szanowny gościu witamy w kafeterii Dyskopatia Szyjna a operacja jak widzisz wszyscy mamy jakieś twarze imiona lub pseudonimy może warto było by się nam przedstawić . Tak masz rację że to forum jest dla ludzi o takiej nazwie ale czy warto non stop płakać nad własnym losem i chorobą kiedy można dowiedzieć się dużo a przy okazji w jakiś sposób pisząc na tym forum o zwykłych naszych codziennych sprawach zwrócić sie z pytaniem chyba nie jest ciężko zapewniam nie zostawiamy nikogo bez odpowiedzi a przy okazji można porozmawiać o codziennych sprawach takich zwykłych jeśli zechcesz dłużej zabawić z nami możesz poznać nasze twarze nie jesteśmy anonimowi zapraszam na Fotosik nasze zdjęcia są tam umieszczone musisz sie tylko zalogować i poznasz nas w pisując w logowanie zanzibar1244 . Jeśli chodzi o idiotów to tak jak życiu znajdują się ludzie którzy nie znając tematu próbują udowodnić coś innego mając oczywiście do tego prawo ale nie obrażając nas lub starać sie udowodnić zwykłą swoją wyższość nad nami niby z jakiej racji czy jest z inne gliny ulepiony? Pozdrawiam i zapraszamy do grona jeśli tylko zechcesz > Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
16-12-2009, 16:47:33

Wróciłam od lekarza. Po pierwsze - podobno infekcję już zwalczyłam... ale jestem osłabiona i tak może być jeszcze przez kilka tygodni.
Po drugie - i to był główny cel mojej wizyty - dostałam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego .
Jestem w tym temacie zielona - czy ktoś mi powie gdzie w Warszawie się to składa i jak długo się czeka na miejsce? Czy są jakieś sanatoria w Polsce, w które szczególnie chętnie NFZ wysyła po operacji kręgosłupa szyjnego (wyspecjalizowane) ?

Kasiu, Twoja spowiedź mi się podoba, kto śpiewa tę piosenkę?
gość
16-12-2009, 16:59:40

Spine 2009-12-16 17:47:33 Wróciłam od lekarza. Po pierwsze - podobno infekcję już zwalczyłam... ale jestem osłabiona i tak może być jeszcze przez kilka tygodni.
Po drugie - i to był główny cel mojej wizyty - dostałam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego .
Jestem w tym temacie zielona - czy ktoś mi powie gdzie w Warszawie się to składa i jak długo się czeka na miejsce? Czy są jakieś sanatoria w Polsce, w które szczególnie chętnie NFZ wysyła po operacji kręgosłupa szyjnego (wyspecjalizowane) ?

Spinko polecam Tobie sanatorium Hutnik w Szczawnicy bardzo dobra baza zabiegowa miła i bardzo kulturalna obsługa a i warunki bytowe też nie złe jest tam jeszcze jedno sanatorium godne uwagi sanatorium Budowlani ale myślę że Zosia podeśle jeszcze Tobie jakieś sprawdzone miejsca Pozdrawiam Janusz
gość
16-12-2009, 17:05:07

Ja też mam pytanie czekam cały czas na telefon z kliniki o terminie mojej operacji planowanie miało sie zacząć 10 grudnia i zastanawiam sie czy mam zadzwonić do nich w celu uzyskania informacji czy czekać to czekanie mnie dobija bo nie wiem jak konkretnie ustawić sobie rehabilitację i jak ją rozplanować Pomóżcie mi swoją radą
gość
16-12-2009, 17:30:42

Witam
Myślę że nasze forum nawiedził "wirus Tom". Proponuję lekceważyć to zjawisko. Piękny, młody, nieomylny, a nawet z pod kapelusza siano wystaje. Tak naprawdę to człowiek chory któremu trzeba współczuć. Tomaszku troszkę się pogubiłeś podaję link gdzie jest twoje miejsce
http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vf,49,250.
Prawdę powiedziawszy to Ty wielki lekarzu grasujesz już wszędzie, wielki Tomek z małym rozumem. Pa kochany bo gotowy jestem się w tobie zakochać
Podaj mi swój adres domowy porozmawiamy na różne tematy

Spineczko kręgosłup to tylko Swoszowice
http://www.uzdrowisko.krakow.pl/

Przepraszam ale ta menda to mnie troszkę denerwuje.

Miłego wieczoru
Irek
gość
16-12-2009, 18:17:50

zanzibar 2009-12-16 18:05:07 Ja też mam pytanie czekam cały czas na telefon z kliniki o terminie mojej operacji planowanie miało sie zacząć 10 grudnia i zastanawiam sie czy mam zadzwonić do nich w celu uzyskania informacji czy czekać to czekanie mnie dobija bo nie wiem jak konkretnie ustawić sobie rehabilitację i jak ją rozplanować Pomóżcie mi swoją radą

Januszu, odpowiedź na twoje pytanie na pewno zna......
nieomylny Tomaszek, wykona parę telefonów i za chwilkę otrzymasz satysfakcjonującą Ciebie odpowiedź.
Tom może wszystko

Irek
16-12-2009, 19:02:40

Spine 2009-12-16 17:47:33

Spineczko , to jedna z piosenek zespołu "Pod Budą"

Drodzy Goście , przecież możecie również uczestniczyć w naszych rozmowach(nie tylko tych o dolegliwościach).
A to,że czasem odbiegamy od tematu zawartego w wątku,to całkiem normalne.Gdybyśmy rozmawiali tylko o naszych dolegliwościach,bólach i rozterkach z tym związanych , to po niedługim czasie potrzebne by nam były ubranka z rękawkami wiązanymi na plecach i pokoje bez klamek Te rozmowy o codziennych sprawach,żarty czy dowcipy pozwalają nam przestać myśleć o tym wszystkim. Czy to źle,że nie popadamy w rozpacz,że umiemy zachować dobry humor i pogodę ducha ?
Wszak śmiech i dobre nastawienie do świata jest podobno dobrym lekarstwem .
Pozdrawiam , życząc pogody ducha

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: