Gość 2009-12-14 22:04:43 oj rehabilitacje nie pomogą próbowałam już i nic a nic nie pomagają ani rehabilitacje ani zaszczyki ani zadne leki przeciwbólowe . Mam po prostu wyznaczoną operacje i z ciekawości chciałem sie dowiedzieć jak czują sie osoby które już taki zabieg mają za sobą.
życze wam dużo zdrówka
Drogie Szyjki nasz wątek jest jednoznaczy
DYSKOPATIA KRĘGOSLUPA SZYJEGO A OPERACJA
Dobrych dusz Ci u nas dostatek . Ale po gościnnych występach pseudo studenta Tomaszka na którego ja również poczatkowo dałam się nabrać proponuję wyostrzyć uwagę pod kątem obrzydliwych trolli karmiących się naszym cierpieniem.
Żaden dyskopata zmagajacy się z chorobą od dłuższego czasu nie operuje tak banalnymi sformułowaniami jak we wstępnym poście .Znamy te emocje , gościu -trollu pierwsza wpadka .
Wczytajcie się w zamieszczony przeze mnie cytat :
próbowAłam a w następnym zdaniu chciałEm
Raz dziewczynka raz chłopaczek .
A na kalwiaturze nie jest w bezposrednim sąsiedztwie z E , nie ma mowy o literówce.
Moim zdaniem wstępem do trolowania była nijaka Marta , której nie podobała się forma naszeych dyskusji i poza zawodem z jej postu nie wynikało nic. Potem Tomaszek , teraz bliżej nieokreślony lędźwiowy .
Jest dosyć zdrowa zasada
NIE KARMIĆ TROLLI SAME ZDECHNĄ BEZ POŻYWKI
albo druga
BAWIĆ SIĘ ICH KOSZTEM BO TO PASOZYTY INTELEKTUALANE
Obsesyjnie podejżliwa - być może ale widząc jakie emocje wywołała poprzednia dyskusja może praktyczniej być czujnym
Parafrazując -wykopywać wieprze spośród pereł .
Spineczko ale Ty masz fajniutkie pomysły . A ogród Spinki piękny