Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29011)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
20-01-2025, 06:24:22

Malgana odbiegając od tematu . Zauważyłaś że ludzie przed operacjami aktywni . Jednak po ,mało kto chętny do pomocy innym . 😁
Zdrówka dla wszystkich .🥰
Początkujący
20-01-2025, 06:57:24

Maciek, poprawa to jak niebo i ziemia, owszem, są te same objawy ale o wiele, wiele słabsze a przede wszystkim rzadsze-sporadyczne.
Rezonansu po nie miałam a i teraz, na razie nie wybieram się do swojego doktora bo w porównaniu z tym co było to drobiazg. Wiem, że czeka mnie - kiedyś - następna operacja, tak to już jest z naszymi schorzeniami, ale póki co jest luzik.
Zmiany na innych dyskach mam, ale dopóki nie ma nacisku na rdzeń to lekarze nie ruszają - przynajmniej tak mi powiedział mój neurolog.
Początkujący
20-01-2025, 06:58:16

Maciek, poprawa to jak niebo i ziemia, owszem, są te same objawy ale o wiele, wiele słabsze a przede wszystkim rzadsze-sporadyczne.
Rezonansu po nie miałam a i teraz, na razie nie wybieram się do swojego doktora bo w porównaniu z tym co było to drobiazg. Wiem, że czeka mnie - kiedyś - następna operacja, tak to już jest z naszymi schorzeniami, ale póki co jest luzik.
Zmiany na innych dyskach mam, ale dopóki nie ma nacisku na rdzeń to lekarze nie ruszają - przynajmniej tak mi powiedział mój neurolog.
Początkujący
20-01-2025, 06:59:54

Początkujący
20-01-2025, 07:20:23

gość
20-01-2025, 11:58:19

ja własnie jadac samochodem mialem dwojenie widzenia na prawym oku.... straszne splątanie...wyladowalem na sor..... w tej chwili..... mialem proboem z przypomnieniem jaką operacje mam przejsc , jakie leki biore , jak nazywa profesor.....
leze i czekam
gość
20-01-2025, 16:03:09

gość 20-01-2025, 12:58:19
ja własnie jadac samochodem mialem dwojenie widzenia na prawym oku.... straszne splątanie...wyladowalem na sor..... w tej chwili..... z nerwów mialem proboem z przypomnieniem jaką operacje mam przejsc , jakie leki biore , jak nazywa profesor.....
leze i czekam
gość
21-01-2025, 18:01:02

Alina74 20-01-2025, 07:19:59
Maciek ja miałam operację w lutym 2023 . Potem zdjęcie jeszcze w szpitalu . Rezonans robię w tym roku w lutym . Rezonans muszę zrobić bo zaczyna znowu drętwieć ręka i czuję taki ucisk w klatce piersiowej . Co do drętwienia rąk . Jak już miałem problemy poważne ze zmienianiem biegów w aucie wiedziałam że muszę operować . Jak bym wiedziała że będzie aż taka poprawa , szybciej bym się zdecydowała . No ale strach powstrzymuje.

widzisz ja narazie jeżdzę normalnie, dzsiaj kark boli jak diqbli .... niewiem czy zasnę... makabra....
gość
22-01-2025, 12:11:14

Witam, moj maz pod koniec lutego ma miec robiona laminektomie odcinka szyjnego…..czy ktos z was mial moze? Jak z powrotem do pracy? Jest elektrykiem wiec watpie, zeby mogl wrocic do wykonywania zawodu!
Forumowiczka
28-01-2025, 14:51:13

Alina74 20-01-2025, 07:24:22
Malgana odbiegając od tematu . Zauważyłaś że ludzie przed operacjami aktywni . Jednak po ,mało kto chętny do pomocy innym . 😁
Zdrówka dla wszystkich .🥰

Coś w tym jest, sama jakoś wytrąciłam sie z aktywności na forum, ale jak sa jakieś pytania to proszę sama jestem po operacji 2023 odcinek szyjny c5-c6 c6-c7

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: