Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
20-10-2009, 13:02:59

Nasz Janusz Wieleby zaliczył z tygodniowego programu podróży Asyż.
Przy grobie Św. Franciszka pomodlił się za wszystkie Szyjki .
Ogarniając wzrokiem Asyż w dobrym samopoczuciu krzyknął -Bellissima

Jak widzisz Spienczko nie u wszystkich jest deszczowy, wilgotny dzień
Początkująca
20-10-2009, 13:50:29

Idze dzisiaj na "pifko" z kolezankami i kolegami z podstawówki , to były czasy nic nie bolało jedynie rozbite kolano albo zranione serce .
Miłego popłudnia dla wszystkich .
Osiu bede trzymała kciuki za Twój powrót do pracy , napisz koniecznie jak było .
Gosieńka
Forumowiczka
20-10-2009, 15:01:29

hamer 2009-10-20 15:02:59 Nasz Janusz Wieleby zaliczył z tygodniowego programu podróży Asyż.
Przy grobie Św. Franciszka pomodlił się za wszystkie Szyjki .
Ogarniając wzrokiem Asyż w dobrym samopoczuciu krzyknął -Bellissima

RE - WE - LA - CJA !!!

Zosieńko, kiedy Janusz wraca?
Forumowiczka
20-10-2009, 16:40:41

Spineczko, w planach Janusza był tygodniowy wyjazd więc pierwszych bezpośrednich relacji należy się chyba spodziewać w okolicach niedzieli dajac Mu chwilę na oddech po podróży i uściskanie Brayanka
Chyba ,że zauroczony Wiecznym Miastem .....
Swoją drogą ubywa ktoś z naszego grona na chwilę i już brakuje

Ciekawe co dzieje się z Anią ?
Dawno się nie odzywała . Może szczęśliwie jest już po operacji w Wałbrzychu i skończył się Jej niepokój i cierpienie .
Mam nadzieję ,że przyczyną Twojego milczenia nie jest pogorszenie zdrowia
Aniu jeśli zaglądasz a nie jesteś w stanie pisać pozdrawiam serdecznie .

Wszystkim Szyjkom , którym nie służy dzisiejsza pluchowata aura -przez okno też działa na jutro dużo, dużo kojącego słoneczka
gość
20-10-2009, 18:35:25

Nie jestem po operacji, nie mam żadnych wieści. Za to mam strasznego "doła" - czuję sie jak skazaniec, ktoremu wciąz odraczają egzekucję. Boje się, że wypadłam z grafiku, bo to koniec roku. Wczoraj odwazyłam się zadzwonić z zapytaniem o mój staus w kolejce ale gdy mnie skierowano do lekarzy, odwaga mnie opuściła.
Czekam juz prawie 3 miesiące, a miał byc miesiąc. Zaczynam się wahać, czy nie zrezygnować z tego wszystkiego, bo przecież nie dręcza mnie dotkliwe bóle, tylko jakieś mrowienia, drętwienia i zawroty.
Czytam Was codziennie ale nie mam siły wyklikać nic wesołego.
Dziękuję, Zosiu, za pamięc, To tak, jakby ktoś trzymał mnie za rękę.
Początkująca
21-10-2009, 07:56:16

Witam wszystkich,
Coś dzisiaj cisza ....
A mnie dopadło przeziębienie: ból gardła i głowy, katar
Mam nadzieję, że u Was lepiej
Forumowiczka
21-10-2009, 09:51:40

amadobo 2009-10-20 20:35:25
Zaczynam się wahać, czy nie zrezygnować z tego wszystkiego, bo przecież nie dręcza mnie dotkliwe bóle, tylko jakieś mrowienia, drętwienia i zawroty.

CYTAT]

Aniu, ból to najbardziej przykry objw ale to tylko subiektywne odczucie . Ciesz się ,że w okresie oczekiwania nie dręczy Cię rwa bo zaręczam -nie przerwałabyś połączenia z gabinetem lekarskim
Natomiast o neurologiii świadczą właśnie te mrowienia, drętwienia, zawroty.
Nie usiłuję Cię przekonywać ,zwracam tylko uwagę na to co istotniejsze .
Może jednak powinnaś dokończyć wczorajsze połączenie .Mógł wkraść się zwykły ludzku błąd w listę.

Dorotko , chyba złe leci po wszystkich.
Moje skrzydła też zwiędły i już tak radośnie nie sterczą

Po kilku dniach posterydowo-pokołnierzowej radości od wczoraj znów porażka z nieprzespaną nocą .
Dobrego dnia Wszystkim
Początkująca
21-10-2009, 10:33:20

Witam wszystkich,
Widzę, że nie tylko mnie dopadło złe samopoczucie
więc życzę wszystkim nadziei, że jutro będzie lepiej.
Forumowiczka
21-10-2009, 11:50:00

To przez tę aurę... zwaną niesłusznie pogodą .

Czy Wielebny nie może nam przywieść troche Słońca ze swojej wyprawy?

Zosiu, powiedz mu o tym...

Forumowiczka
21-10-2009, 13:08:45

Spine 2009-10-21 13:50:00

Zosiu, powiedz mu o tym...

Spineczko -piszesz i masz
przeesemesowalam Twoją prośbę .
Jeśli ,,efekt ''przyjdzie na mój telefon nie omieszkam powiadomić ale mam nadzieję ,że wkrótce odczujemy jego zbaweirnny wpływ

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: