Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
18-10-2009, 13:49:02

Cześć Ada
Do Warszawy mam ... 120 km, ale na wizyty kontrolne
jeżdżę tylko ... 300 km. To tyle jeśli chodzi o odległości.
Forumowiczka
18-10-2009, 13:52:37

dorakami 2009-10-18 15:35:54
Przypominam spotkanie 5 grudnia 2009r albo w Złotych Tarasach albo w Arkadii decyzja należy do was.

Złote Tarasy są blisko Dworca Centralnego, blisko Dworca Śródmieście... są w Śródmieściu Warszawy po prostu !
Dziewczyny, ustalamy, że spotykamy się w Złotych Tarasach .
Zacznijmy tworzyć listę chętnych:
1. ADA
2. Spinka
3. goja35
4. Zosia
5. Renata
6. ...

Na pewno kogoś pominęłam... dopisujcie się !!!
Wtajemniczona
18-10-2009, 14:18:17

Ada, ooo bardzo przepraszamja też byłam w Campie
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Forumowiczka
18-10-2009, 16:19:44

Na koniec dnia ja bym poleciła modlitwie tych , którzy przywracają nam zdrowie a tu juz każdy wie o co i za kogo .

Dorotko, ostatni kontakt z Januszem miałam wczoraj przy przekraczaniu granicy -było jedno wielkie OK.
Jeśli tylko będą nowe wieści natychmiast przefaksuję na forum

Moje samopoczucie jak pogoda tej jesieni-czasem słońce ,czasem deszcz .
Co jakiś czas zahaczam gdzieś nogą i serwuję sobie przeszywajacy złoty strzał ,który potem znów muszę odleżeć ale jest zdecydowanie lepiej .
Jutro neurolog ,zobaczymy jak oceni .
A co najważniejsze od kilku dni mam względny spokój z szyją . Względny bo to zasługa kołnierza i sterydów. Rano miałam więcej optymizmu a teraz kołnierz suszy się po praniu i licho juz się obudziło .

Miejsce spotkania bardzo dobre , zresztą mnie wszędzie po drodze a jak nie po drodze to zboczę
Wtajemniczona
18-10-2009, 16:53:39

Sorry Dorota myślałam,że z Ostrołęki jest bliżej tzn. że 80 km Ty masz do Wyszkowa......zwracam honor, to jeszcze tym bardziej ukłony w Twoim kierunku, ze pomimo tylu kilometrów przyjechałaś.
Renatko wiem ,że byłaś w Campie ale mi chodzi o to ,że nie siedziałaś w nim w kawiarni na spotkaniu........
A w kołnierzach byłyście chyba wszystkie oprócz, Doroty a może kogoś pominęłam .
Ja już próbuje jeździć samochodem, ale tylko n a krótkich odcinkach, bo niestety w prawo jest się ciężko obracać i obawiam się ,że nie łatwo będzie to wyćwiczyć......
za tydzień mój mąż idzie na operację przegrody nosowej ,więc znów na chwilę szpital będzie mi bliski.....spokojnej nocy .ADA
Początkująca
19-10-2009, 05:14:17

Spinko, mnie pominęłaś. Dopisuję się do listy na 5 grudnia.

1. ADA
2. Spinka
3. goja35
4. Zosia
5. Renata
6. Osia

Renatko, a próbowałaś dostać się na rezonans w ramach NFZ do Enel Med? Tam są zwykle krótkie terminy. Enel Med. ma dwa punkty, w których są wykonywane badania obrazowe – Gilarską i Cegłowską.
Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
Forumowiczka
19-10-2009, 07:31:28

To jest nas już sześć !
Zapowiada się sensacja... tym razem w Złotych Tarasach.

Gosieńka 2009-10-18 11:05:25 ZA proszę modlitwe abym znalazła pracę odpowiednia dla siebie i mogła parcowac z moją niepełnosprawna szyjką .
Gosieńka

A gdybyś miała pomodlić się o coś dla kogoś (nie dla siebie) to co by to było?
Goja poprosiła o modlitwę w intencji dzieci i nas wszystkich.
Początkująca
19-10-2009, 07:42:33

No oczywiście o zdrowie dla nas wszystkich ale to pisze prawie kazdy . A jeszcze o to abysmy mogli sie spotkac w całym składzie 10 czerwca 2010 roku . Zdrowie mojej mamy która jest po operacji i . I jeszcze ...................... dla mojej córki ale wykropokownie musi pozostac tajemnica .

Pozdrawiam Gosieńka
Początkująca
19-10-2009, 08:15:52

Dzień dobry wszystkim
Droga Ado mój małżonek miał w sierpniu zabieg na przegrody na Lelechowskiej i jak twierdzi jest do zniesienia. Jak go zobaczyłam następnego dnia po operacji (przyjechał do mnie do szpitala) to aż nie wierzyłam, że miał cokolwiek robione z nosem

Rany kota jak mnie dzisiaj boli buu
Forumowiczka
19-10-2009, 14:39:10

Hej Goja .

Nabyłam dziś drogą kupna Floridę.
Wygodniejsza od Campa. Bardziej twarzowa.
Jak wzbudzać sensację w Złotych Tarasach to trzeba w siebie zainwestować...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: