Współczuję miałam na 2 poziomach trochę większe
hamer 2023-03-24 13:57:06
Tola, MRI raczej nie pozostawia wątpliwości co do decyzji.
Na portalu Znany Lekarz dr. Przybyłko jest chyba rekordzistą zdobytych opinii. Przejrzałam pobieżnie pierwsze strony, same pozytywy.
andzia1989andzia 2023-03-24 14:37:09
Tola1982 owszem są przypadki gdzie przepukliny raczej wypukliny się cofają to jest żmudny i długotrwały proces i nir ma gwarancji ze u Ciebie tak będzie i czy nie powróci przepuklina powstaje gdy pierścienie włókniste pękną i wydaje mi się że tego nie da się naprawić poprzez rehabilitację ale mogę się mylić ciesz się że dostałaś zgodę do podpisania wcześniej u mnie wszystko było na tzn biegu wezwał mnie lekarz kazał podpisać musiałam się dopytywać co będzie dokładnie robione mnie operowali zamiast dziewczyny co leżała ze mna na sali a mialam byc po niej jak tylko podpisałam to oznajmił że jedziemy na blok 3 minuty na przebranie w ubranko do operacji bez wcześniejszego przygotowania anestezjologa też u mnie nie było podpisywałam zgodę na narkozę na bloku bez okularów więc i tak nie wiem co podpisałam spytał tylko ile ważę i czy mam jakieś problemy zdrowotne to wszystko
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.