Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
24-03-2023, 07:51:56

Ludzie, bo ja nigdzie nie pójdę 🙈🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Początkująca
24-03-2023, 08:04:30

Halina ja chyba też teraz to już przez weekend chyba zawałem przypłacę 🙈
Początkująca
24-03-2023, 08:10:54

Kochani pamiętajcie że każdy przypadek jest inny czasem zdarza się reakcja na narkozę tzn spadek ciśnienia i tym podobne Ja leczę się się kardiologicznie (zaburzenia rytmu serca niedomykalność zastawki mitralnej i początki niedomykalności trójdzielnej) i narkozę zniosłam bardzo dobrze bez problemów więc naprawdę nie denerwujcie się po to leży się na OIOMIE bądź sali ścisłego nadzoru aby lekarze mogli reagować w podobnych sytuacjach mam prośbę powiedzcie mi coś więcej o tych płytkach js miałam 2 poziomy bez plytkin i zaczynam się bać że bez niej mogą się przemieścić
Forumowiczka
24-03-2023, 08:15:03

Mąż mi zakazał czytać, 🤣🤣jeszcze opr dostał, mówię mu, ze my tu jak rodzina i muszę wiedzieć co się u kogo dzieje 😉😉 a tak serio to wszyscy przeżyli i my tez przeżyjemy najważniejsze, żeby zakrętki z butelki odkręcać bo już nawet tego powoli nie potrafię co dopiero garnek z zupa podnieść, wiec szczerze to u mnie optymizm króluje, nie przejmuj się kika. Kiedy ty ? Tez w poniedziałek bo się gubię po woli z tymi terminami☺️ci co byli za mna są przedemna i jeszcze niektórzy co dołączyli do nas i tez już „po „ wiec rozluźnienie dzisiaj piwkiem jak to mówi Florentynka i jutro walizka na kolka w niedziele w drogę 😘😘😘
Forumowiczka
24-03-2023, 08:16:45

andzia1989andzia 2023-03-24 09:10:54
Kochani pamiętajcie że każdy przypadek jest inny czasem zdarza się reakcja na narkozę tzn spadek ciśnienia i tym podobne Ja leczę się się kardiologicznie (zaburzenia rytmu serca niedomykalność zastawki mitralnej i początki niedomykalności trójdzielnej) i narkozę zniosłam bardzo dobrze bez problemów więc naprawdę nie denerwujcie się po to leży się na OIOMIE bądź sali ścisłego nadzoru aby lekarze mogli reagować w podobnych sytuacjach mam prośbę powiedzcie mi coś więcej o tych płytkach js miałam 2 poziomy bez plytkin i zaczynam się bać że bez niej mogą się przemieścić
Forumowiczka
24-03-2023, 08:19:48

Myśle, ze skoro operator tak zrobił to bylo najlepsze dobre wyście, nic się nie martw szanuj się i jak mówi Hammer wszystko z rozsądkiem to nic się nie będzie działo. Andzia głowa do góry !!💪
Początkująca
24-03-2023, 08:32:10

Halinka ja w poniedziałek się kładę, a we wtorek na stół. Chyba się % na weekend 😂🤣
Początkująca
24-03-2023, 08:56:49

Halinko dbam dbam o siebie nie dźwigam itp strach mój to bardziej wynika z tego że po 2 miesiącach część dolegliwości jest I problem z gardłem się powiększa i zastanawiam się czy to moja psychika czy jednak coś się dzieje nowy objaw to drętwienie lewej nogi i mrowienie z uczuciem kłucia lewej ręki ale tylko podczas leżenia bądź chodzenia jak siedzę jest wszystko ok. Oglądałam ta swoją płytkę z rtg i tam jest napisane mielopatia i choroba krążków międzykręgowych z uszkodzeniem rdzenia kręgowego( o mirlopatii to operator mnie nawet nie poi formował) i jak się zagłębiłam w temat mielopatii to tak może być że różne objawy będą się utrzymywać i część może już nigdy nie zniknąć
Kika będzie dobrze główka do góry
Wtajemniczona
24-03-2023, 09:00:12

Kochani naprawdę jestem miło zaskoczona tym wszystkim, ja myślałam, że będę leżeć i płakać i nie będę mogła się ruszyć a ja robię wszystko przy sobie a w dzień po operacji jak wróciłam na salę to nawet się kąpałam pod prysznicem 😁
Tak jak pisałam ból duży czuję ale dają leki, a zresztą jak może nie być bólu przy takiej OPERACJI? Da się go znieść, naprawdę 😁
Początkująca
24-03-2023, 09:10:49

Florentynka, a kiedy Cie wypisują? Ile się leży w szpitalu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: