Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
23-03-2023, 19:26:25

To mnie Robert zaskoczyłeś , matko mam pietera teraz 🙈 cieszę się, ze już masz po dawaj znać jak się czujesz. Miałeś dwa poziomy ? Tak jak florentynka, napisz kto cię operował w Czeladzi jak możesz .
Forumowiczka
23-03-2023, 19:31:26

Pomogli ci z tym bólem o 4 ??? Dali ci coś, nie mogłaś w ogóle się poruszać 🙈🙈
Forumowiczka
23-03-2023, 19:51:18

Florentynka napisałam cos na Priv jak będziesz mogła to poczytaj
Forumowiczka
23-03-2023, 22:12:16

Florentynka 2023-03-23 14:52:25
Kika05 2023-03-23 13:15:10
Jeju to dobrze bravo Ty! A ja odliczam... Kiedy udało się podnieść głowę dopiero dziś czy już wczoraj coś próbowali jak się obudziłaś!?
Głowę podnosiłam od razu, tylko siadać nie możesz. Ale zanim opuścisz pooperacyjną to Cię przebierają, sadzają i dostajesz śniadanko w strzykawce zupkę zmiksowaną. Przynajmniej w WAMie tak jest. Po powrocie do swojego pokoju, poszłam się wykąpać, delikatnie oczywiście, ale mi się udało bez większych problemów. Tak jak mówiłam boleć musi, nie jesteśmy robotami i tak jak Hamer wcześniej pisała trzeba słuchać swojego ciała.
Mam wymienione 2 poziomy+ płytka stabilizacyjna.
Cieszę się, że wszystko ok🙂 i pamiętaj jak będziesz wychodziła poproś o zgranie RTG kontrolnego, które pewnie będziesz miała mieć wykonywane przed wyjściem w rejestracji na płytkę , która znajduje się od Mickiewicza na parterze.
Mojra
Forumowiczka
23-03-2023, 22:18:13

Robert1971 2023-03-23 18:13:05
Jak chcecie ale opisuję na swoim przykładzie , u Was tak nie musi być . Zaraz po operacji jak mnie wybudzili poprosiłem o telefon żeby do żony zadzwonić że jest wszystko dobrze i żeby się nie martwiła . Zaraz po telefonie nagle poczułem się bardzo słabo pielęgniarka która przy mnie była zawowała dwie kolejne koleżanki te ciuszki które dają do operacji rozcieli na mnie pozakładali jakieś diody tylko to pamiętam , a przepraszam skłamał bym pamiętam jak jedna pielęgniarka smyrała mnie po głowie i mówiła do mnie słoneczko nie bój się będzie wszystko dobrze . Ważne że wszystko dobrze się skończyło , przepraszam że tak chaotycznie opisuję ale strasznie boli tchawica wody nawet nie mogę łykać duszę się[/CYTAt
Witaj, a gdzie miałeś operację?
Mojra
gość
23-03-2023, 23:06:11

Robert1971 byłeś operowany w Czeladzi? A przez jakiego lekarza?
Początkujący
24-03-2023, 05:13:12

Mojra44 2023-03-23 23:18:13
Robert1971 2023-03-23 18:13:05
Jak chcecie ale opisuję na swoim przykładzie , u Was tak nie musi być . Zaraz po operacji jak mnie wybudzili poprosiłem o telefon żeby do żony zadzwonić że jest wszystko dobrze i żeby się nie martwiła . Zaraz po telefonie nagle poczułem się bardzo słabo pielęgniarka która przy mnie była zawowała dwie kolejne koleżanki te ciuszki które dają do operacji rozcieli na mnie pozakładali jakieś diody tylko to pamiętam , a przepraszam skłamał bym pamiętam jak jedna pielęgniarka smyrała mnie po głowie i mówiła do mnie słoneczko nie bój się będzie wszystko dobrze . Ważne że wszystko dobrze się skończyło , przepraszam że tak chaotycznie opisuję ale strasznie boli tchawica wody nawet nie mogę łykać duszę się[/CYTAt
Witaj, a gdzie miałeś operację?
Witaj , w Czeladź
Początkująca
24-03-2023, 07:03:40

Kochani przypomniało mi się , iż hest taki spray larimax . Ja dostałam go z polecenia po
zabiegu wycięcia migdałów . Mąż po operacji spryskiwały gardło - pomagało, ma właściwości nawilżające i przeciwzapalne . Polecam nasz stary Faringosept . I wszystko do ssania z ibuprofenem .
Robercie z każdym dniem będzie lepiej . 💪
Wtajemniczona
24-03-2023, 07:38:16

Robert, ja też prawie miałam "zejście" na pooperacyjnej jak się słabo czułam to przyszedł pielęgniarz i pytał czy ja żyję bo tak nie wyglądam, ciśnienie 78 na 47 i pobiegł po drugiego, coś dostałam w venflon i obudziłam się później. On powiedział, że to takie zapaści coś jakby po znieczuleniu. Dlatego leży się na sali pooperacyjnej a nie na sali ogólnej. Ważne, że wszystko się dobrze skończyło.
Gardło boli bo musi boleć. Była w nim rurka intybacyjna i oddychał za Ciebie respirator. Rurka poraniła gardło i tchawicę, ja też psikam Tantum Verde i gardimaxem na zmianę. Trzeba przez to przejść. Naprawdę nie ma tragedii. Głowa do góry 😁
Wtajemniczona
24-03-2023, 07:39:18

A Twoje zejście było po narkozie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: