To mnie Robert zaskoczyłeś , matko mam pietera teraz 🙈 cieszę się, ze już masz po dawaj znać jak się czujesz. Miałeś dwa poziomy ? Tak jak florentynka, napisz kto cię operował w Czeladzi jak możesz .
Florentynka 2023-03-23 14:52:25Głowę podnosiłam od razu, tylko siadać nie możesz. Ale zanim opuścisz pooperacyjną to Cię przebierają, sadzają i dostajesz śniadanko w strzykawce zupkę zmiksowaną. Przynajmniej w WAMie tak jest. Po powrocie do swojego pokoju, poszłam się wykąpać, delikatnie oczywiście, ale mi się udało bez większych problemów. Tak jak mówiłam boleć musi, nie jesteśmy robotami i tak jak Hamer wcześniej pisała trzeba słuchać swojego ciała.Kika05 2023-03-23 13:15:10
Jeju to dobrze bravo Ty! A ja odliczam... Kiedy udało się podnieść głowę dopiero dziś czy już wczoraj coś próbowali jak się obudziłaś!?
Mam wymienione 2 poziomy+ płytka stabilizacyjna.
Robert1971 2023-03-23 18:13:05
Jak chcecie ale opisuję na swoim przykładzie , u Was tak nie musi być . Zaraz po operacji jak mnie wybudzili poprosiłem o telefon żeby do żony zadzwonić że jest wszystko dobrze i żeby się nie martwiła . Zaraz po telefonie nagle poczułem się bardzo słabo pielęgniarka która przy mnie była zawowała dwie kolejne koleżanki te ciuszki które dają do operacji rozcieli na mnie pozakładali jakieś diody tylko to pamiętam , a przepraszam skłamał bym pamiętam jak jedna pielęgniarka smyrała mnie po głowie i mówiła do mnie słoneczko nie bój się będzie wszystko dobrze . Ważne że wszystko dobrze się skończyło , przepraszam że tak chaotycznie opisuję ale strasznie boli tchawica wody nawet nie mogę łykać duszę się[/CYTAt
Witaj, a gdzie miałeś operację?
Mojra44 2023-03-23 23:18:13Witaj , w CzeladźRobert1971 2023-03-23 18:13:05
Jak chcecie ale opisuję na swoim przykładzie , u Was tak nie musi być . Zaraz po operacji jak mnie wybudzili poprosiłem o telefon żeby do żony zadzwonić że jest wszystko dobrze i żeby się nie martwiła . Zaraz po telefonie nagle poczułem się bardzo słabo pielęgniarka która przy mnie była zawowała dwie kolejne koleżanki te ciuszki które dają do operacji rozcieli na mnie pozakładali jakieś diody tylko to pamiętam , a przepraszam skłamał bym pamiętam jak jedna pielęgniarka smyrała mnie po głowie i mówiła do mnie słoneczko nie bój się będzie wszystko dobrze . Ważne że wszystko dobrze się skończyło , przepraszam że tak chaotycznie opisuję ale strasznie boli tchawica wody nawet nie mogę łykać duszę się[/CYTAt
Witaj, a gdzie miałeś operację?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.