Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
23-03-2023, 02:55:02

Ichtis w Piekarach jest jeszcze bardzo dobry lekarz dr Trompeta z tego co wiem przyjmował z dr Chrobakiem prywatnie w poradni Okulap w Radzionkowie oboje maja rekomendacje wyśmienite ja czekam wlanie na dr Chrobaka jednak on operuje w Bytomiu, poczytaj na portalach jak będziesz miała problem znaleść napisz na p.r.v do mnie .
Forumowiczka
23-03-2023, 02:57:17

Ichtis w Piekarach jest jeszcze bardzo dobry lekarz dr Trompeta z tego co wiem przyjmował z dr Chrobakiem prywatnie w poradni Okulap w Radzionkowie oboje maja rekomendacje wyśmienite ja czekam wlanie na dr Chrobaka jednak on operuje w Bytomiu, poczytaj na portalach jak będziesz miała problem znaleść napisz na p.r.v do mnie .
Forumowiczka
23-03-2023, 03:04:17

Ichtis, zapoznaj się jeszcze z lekarzem w Tarnowie neurochirurg Andrzej Maciejczak on jest tez od ciężkich przypadków , nie wiem skąd jesteś wiec możesz mieć daleko ale czego się nie robi dla zdrowia
gość
23-03-2023, 06:07:59

Dziękuje bede dziś oddzwaniać . Najgorsze są terminy ….. My jesteśmy okolice Piotrkowa Trybunalskiego . Ale odległość nie stanowi bariery
Forumowiczka
23-03-2023, 07:42:59

Gość 2023-03-23 07:07:59
Dziękuje bede dziś oddzwaniać . Najgorsze są terminy ….. My jesteśmy okolice Piotrkowa Trybunalskiego . Ale odległość nie stanowi bariery
Forumowiczka
23-03-2023, 07:46:55

Wiesz jak powiedzą, że terminy są odległe nie zrażaj się to są bdb lekarze podjedz na koniec prywatnych wizyt myślę, że nie odmówią jak jesteś z daleka .
Dr Chrobak przyjmuje w środy OKULAP Radzionków "....kto pyta nie błądzi..." -powodzenia
Wtajemniczona
23-03-2023, 10:32:45

Część Robaczki 😘
Polecam dr. Ruslana Jekimova a propos lekarza.
Jeśli chodzi o resztę, to jest lepiej niż myślałam. Gardło da się przeżyć, lekarz Dr. Ruslan jest cudownym lekarzem i co chwila do mnie zagląda. Jestem już na swojej sali i słuchajcie naprawdę nie taki diabeł straszny jak go malują. Trzeba wiedzieć, że będzie bolało, ale nie tak, że się umiera, dają tramalek i jest ok. Już spaceruję. Do pampersa nie robiłam siusiu, poprosiłam o basen. Na śniadanko dostałam zupkę w strzykawce. Naprawdę jest ok 😁 Ja jestem pozytywnie zaskoczona, boli bo ma boleć, ale do przeżycia. Będzie dobrze, damy radę 😁😘
Początkująca
23-03-2023, 10:42:45

Super Florentynka, pocieszyłaś się i już inne nastawienie mam. Dużo zdrówka i dawaj znać co i jak tam u Ciebie. Ps. Czułaś ta rurkę przy wyciąganiu? A to nie cewnikują!? Mam blokadę na pampers czy sam basen 🙊😱🤦‍♀️
Początkująca
23-03-2023, 10:54:34

Cześć florentynko
Cieszę się że u ciebie wszystko super !!!!
Wracaj do zdrowia i Uważaj na siebie 😊
Wtajemniczona
23-03-2023, 12:10:19

Kika05 2023-03-23 11:42:45
Super Florentynka, pocieszyłaś się i już inne nastawienie mam. Dużo zdrówka i dawaj znać co i jak tam u Ciebie. Ps. Czułaś ta rurkę przy wyciąganiu? A to nie cewnikują!? Mam blokadę na pampers czy sam basen 🙊😱🤦‍♀️
Kika nic nie czułam, jeszcze anestezjolog się ze mnie śmiał, że jak zapytał co mi się śniło to powiedziałam, że byłam szczupła 🤣 a tego w ogóle nie pamiętam 🤣
Pampersa dostałam przed zabiegiem, później nad ranem na pooperacyjnej przyszedł pielęgniarz i powiedział, że jak nie zrobię w pamers to mi cewnik podłączą, przestraszyłam się i poprosiłam basen i na basen zrobiłam bez problemu 😁 będzie dobrze naprawdę. Kryzys największy miałam ok 4:00 z bólem, brakiem możliwości poruszania się, albo spoko wszystko do przeżycia 😁

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: