To ja gość zalogowany już . Jak dobrze czytać że po zabiegach wracacie do sił 🌺 Mojra jeszcze raz dziękuje za nazwiska neurochirurgów Do profesora Radka termin w sierpniu 😔a chyba czasu nie mamy . Nie mam pojęcia jak moglibyśmy do niego dotrzeć wcześniej .
Byliśmy w ostatnich 2 tygodniach na 3 konsultacjach ,operacja przeprowadzona była zle ( wynika ze lekarz w ogóle mie usunął
przepukliny 😔
Zanik rdzenia jest duży ucisk głęboki, 6mm szerokości kanału , stenoza krytyczna Mąż ma trudności z mówieniem nie wiemy czemu, podejrzewają przesunięcie implantu w stronę gardła …..
To będzie 3 operacja Czy macie doświadczenie lub znacie osoby które miały 3 lub więcej operacji ? Czy to bardzo duże ryzyko ? Tego boimy się najbardziej .
Mamy wizyty u neurochirurgów w Piekarach Jastrzebiu Zdroju, Warszawie …..Szukamy .
Chcialabym podzielić się z Wami dwoma myślami :
1. Operator jego sprawność i myślenie są najważniejsze. My doświadczyliśmy niekompetencji . Był to polecony lekarz , ale nie fachowiec w tej dziedzinie . Wiec warto trafiać szukac tych dobrych specjalistów .
2. Mamy przyjaciela lekarza który po rozmowie z neurochirurgiem podzielił się iż implanty tzw plastikowe ze sztucznych tworzyw nie sprawdzają się , efekty są dużo mniejsze przepukliny wracają , implanty się przesuwają Ostatnie lata obserwacji lekarzy bardzo to pokazały . Przede wszystkim okostnienie jest znacznie słabsze . Wracają do tytanowych starych . Wiec warto się przyjrzeć , zapytać by czynnik finansowy szpitala nie byl kluczem U nas nowy implant nie obrósł kością ( prawie rok po operacji ) poprzedni w kilka miesięcy .
Będę się dzielić z Wami jeśli po wizytach dowiem się czegoś cennego .
Czy mial ktoś z Was do czynienia z dr Pasciakiem lub cokolwiek słyszał Próbujemy złapać się Piekar. Nie wiem czy dobrze …, ale obawiam się iż mąż nie ma czasu czekac na profesora Radka 😔
Trzymajcie się
Dobrze ze jest takie miejsce