Wylogowało mnie
Zumba123 2023-01-12 16:26:02
A i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz jeśli mogę wam doradzić to zakupcie sobie rozpinaną piżamę bardzo upraszcza sprawę bo podnoszenie rąk do góry mało że niewskazane to początkowo też trochę bolesne a rozpisana piżamka to tylko myk myk i po problemie😉
Florentynka 2023-01-12 14:26:12
Jejciu nawet nie wiedziałam, że czytając Was może tak się powoli "głowa" uspokajać"
(wczoraj pisałam jako GOŚĆ, że mam 21.03 operację).
Czy możecie opisać na czym to wszystko polega, tzn kiedy mogę wstać chociażby do ubikacji, czy mocno szyja boli......, w sumie czytałam Wasze wcześniejsze wypowiedzi ale boję się, że coś mi umknęło.
Operację mam w WAM-ie w Łodzi.
Byłam u 2 neurochirurgów. Też ma przygnieciony rdzeń i nic innego tu nie pomoże tylko operacja.
Jak poszłam do rehabilitanta, to stwierdził "po co pani do mnie przyszła, ja tu nic nie zrobię"
Zumba123 2023-01-12 16:17:41
Florentynko w 8 dniu po operacji wychodziłam a co do Pampersa to każdy szpital ma chyba inny zwyczaje bo o pampersie przed operacją nie pisał nikt inny tylko ja więc tego ci nie powiem jeśli taka będzie procedura w szpitalu to raczej odmówić nie można ale co tam za dzieciaka byłyśmy w pieluchach tetrowych to teraz przynajmniej parę godzin byłam w pampersie Najbardziej to mi się śmiać chciało bo Pampers duży a ja raczej drobna jestem i tak chodziłam jak Ferdek Kiepski podnosząc tego pampersa bo mi spadał.
Ale już godzinę po operacji szybciutko przebrałam się w moją piżamkę więc naprawdę nie ma dramatu mnie to wręcz rozbawiło 🤣
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.