Hmmm dr Chrzanowski obiecuje powrót do pracy po miesiącu, ale obawiam się, że to pobożne życzenia. Pracuje głównie na kompie..
agnieszka197311 2021-07-12 11:31:44
Hmmm dr Chrzanowski obiecuje powrót do pracy po miesiącu, ale obawiam się, że to pobożne życzenia. Pracuje głównie na kompie..
Mojra44 2021-06-24 00:08:50
Najlepiej jak zalogujesz sie na forum.
Ja skierowanie otrzymałam od neurochirurga Ruslana Jekimova.Termin mialam juz wyznaczony na 14.12.2020 ale rozchorowalam sie.Powolująć się na to skierowanie musisz zadzwonic do sektetariatu pod nr.tel.42 6393551.Musisz uzbroić sie w cierpliwość dzwoniac pod ten nr.Nie zawsze odbierają.Ja czekalam na termin 1, 5 roku i teraz wiem, ze czaka sie podobnie- tylko ja zanosilam skierowanie osobiscie do sekret. a teraz jak jest covid to musisz dzwonić i dalej Cię pokieruja.Ja misze tylko skontaktowac się z lekarzem, ktory wystawił w celu umowienia nowego terminu ale juz bez takiego dlugiego oczekiwania bo ja juz swoje odczekałam.Napisz gdzie Radek przyjmuje (to okciec czy syn bo nie pamietam- ktory z nich nie jest ordynatorem oddzialu chirurgii reki) bo mam łokiec tenisisty do operacji i tez muszę to ogarnąć.Napisz czy jest w miarę sumpatyczny czy gbur ?, gdzie przyjmuje i ile wizyta kosztuję?Jakie masz objawy ?
Mojra44 2021-07-15 18:23:20
Dziękuję za odpowiedz. A jak oceniasz i porównasz konsultację z Krakowa i Lodzi? Jaki koszt jest konsult. u dok.Chrzanowskiego - dużo osób go chwali.Co wpłynęło w Twoim przypadku na poprawienie RM?Bo mnie nikt nie chce rehabilitować bo twierdzą, ze mam natym odcinku tykającą bombę.
Gość 2021-07-21 17:58:59
Hej Kochani! Tu Kasia Świebodzin tylko ostatnio nie zaglądałam no i zgubiłam hasło i nie mogę się zalogować :D
Ale jestem jestem, czuwam. Kasiu chodzę do Magdaleny Klukowskiej, tylko jej pozwolę dotknąć mój kręgosłup, bo poprzedni rehabilitant cisnął mi zbyt mocno i nie mogłam się pozbierać po jego rehabilitacji.
Pani Magda przyjmuje na ul. Poznańskiej, tam jest gabinet Pawła Carewicza. Spróbuję znaleźć hasło albo założę nowe konto i odezwę się na priv.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.