Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
03-10-2009, 21:24:55

Limit zdjęć dla Twojego konta to 100 zdjęć
Możesz dodać jeszcze 0 zdjęć.

Taka Wiadomość dzisiaj na fotosiku może ktoś mi pomoże i poszukamy sobie innego miejsca Zły jak szewc Janusz
gość
03-10-2009, 21:59:05

usunąłem wszystkie swoje zdjęcia mogę teraz dodać 51 zdjęć
Forumowiczka
03-10-2009, 22:06:29

Wyrobiłam się z przesyłem zdjeć do Wielebnego przed północą
Jesli Janusz lub inny spec (jalista-tka) nie znajdzie sposobu by pokonać limit to zainteresowanym i ,,gościom obserwatorom'' :) mogę przesłać dokumentację zlotową na @ Innych umijętności w tej materii nie posiadam :)
Dziewczyny, melduję że dzięki łączom telefonicznym uleczyłyśmy rwący kulsz Janusza-MOC JEST Z NAMI
Forumowiczka
03-10-2009, 22:12:02

Janusz , znaczy mamy fotosik rotacyjny ????
też być może , czemu nie .Jak się opatrzymy zrobi się nową wrzutę .Po mnie mozesz też polecieć, zrobi się jeszcze luźniej . Może zostać z jedno to z Żywca na pamiątkę jak to drzewiej bywało bez tabsów
Forumowiczka
04-10-2009, 04:37:04

Zdjęcia już są na www.fotosik.pl ?
Bo nie wiem czy tam zaglądać...

dorakami 2009-10-03 21:31:50
Jeżeli chodzi o zjazd krajowy szyjek pięknych i brzydkich
INFORMUJĘ
wstępne ustalenie to spotkanie w któryś weekend czerwca na Łysej Gorze w Górach Świętokrzyskich.
Uruchamiam ankietę,proszę o wypowiedzi tylko przemyślane, abyśmy wiedzieli co robić w tej materii.
ADA

Rozmawiałyśmy o "weekendzie" z Bożym Ciałem czyli od czwartku 3 czerwca do niedzieli 6 czerwca 2010.
Co myślicie o tym terminie?
Konkretnie wypowiadać się proszę, biorąc pod uwagę plany operacyjne, rodzinne, urlopowe i inne.

gość
04-10-2009, 07:37:13

Spineczko właśnie pracuje nad wrzucaniem fotek ale prośba do Ciebie byś je opisała można na ciebie liczyć jak skończę dam znać ok?
Początkująca
04-10-2009, 07:58:18

SPINKO ZOSIU JANUSZU ADO i wszystkie pokrewne dusze!!!proszę odpowiedzcie mi na pytania. dokładnie tydzień temu miałam operacje C5-6 wstawiono mi Signus Rabea Peek :
1. czy jest to implant nieruchomy?
2.czy norma jest ból kręgosłupa szyjnego, kiedy przestają działać tabletki?
3. czy Wy tez braliście ketonal duo 150?bierze sie jedna dziennie.ja mam przepisanych 60 tabletek, czyli mam brać przez dwa miesiące?na razie biorę regularnie, bo boje się ,ze jak przestanie działać , to ból będzie duży.
4.trochę mnie ostatnio "wygięło".bo kot mi wlazł pod nogi, czy mogło mi się coś "przesunąć" lub zepsuć?
5. czy raczej powinnam leżeć, chodzić, siedzieć czy co?a jak leżeć to na plecach czy na boku?
wciąż mam wiele pytań, ale te się chyba najważniejsze, odpowiecie?dzięki:)
gość
04-10-2009, 08:07:17

Spinko zadanie wykonane Teraz proszę o opis Janusz

Marttka ketonal jes jednym z bardzo skutecznych środków przeciw bólowych i tu pytanie czy musisz go koniecznie brać czy będziesz w stanie bez niego się obyć bo jest to silny środek w dodatku rozrzedzający krew i nie bezpieczny w krwotoku wewnętrznym a zwłaszcza gdy nie stosujesz środków do ochrony żołądka takich jak Helicicid spróbuj może inny środek bo on bardzo źle wpływa na śluzówkę żołądka Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
04-10-2009, 08:49:08

Ojej, nie dam rady opisać bo jadę się dotleniać do Puszczy Kampinoskiej... pobawcie się w zgaduj zgadula albo może dziewczyny opiszą?

Może wieczorkiem zajrzę...
gość
04-10-2009, 09:47:41

Konfesjonał posprzątany myśle że i strój odpowiedni ale petentów brak no coś kiepsko wstajecie południe a wy śpioszki co no chyba że dzisiaj następne spotkanie ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: