Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-10-2009, 21:24:30

Ania może na tej bitwie pod Grunwaldem umieścisz mnie jako księdza podobiznę wyśle na priv tylko błagam nie w kapturze bo się nie poznam Miłej nocki zyczę
Forumowiczka
01-10-2009, 21:25:03

Janusz, prof. Ząbek jest z Warszawy .
gość
01-10-2009, 21:26:43

Zosia a o jakim mówił doktor głowacki Emilce
gość
01-10-2009, 21:29:20

Emilka mi mówiła ale moja skleroza i i natłok różnych spraw związanych z owczarnią mi zaciera pamięć
gość
01-10-2009, 21:31:50

Kasiu Rafał Załuski
Forumowiczka
02-10-2009, 04:00:48

hamer 2009-10-01 22:52:09 Reantko, to my na to jak na lato w tą jesienną pluchę .Ja z zamieszknia wolanka ( wolszczanka ??? ) jestem wiec mam rzut berecikiem :)
Alez jestem podkręcona tym spotkaniem .Małogosiu , fajnie że przyjęłaś zaproszenie:)

To już jutro, ale fajnie. Zorganizowałam synowi pobyt u sąsiadki i wypad do kina żebym mogła spędzić z Wami miło czas . Będzie się działo jak przybędziemy w naszych kołnierzach (albo bez...), taka ciekawa grupka, prawda?

Zosiu, weźmiesz aparat fotograficzny?
Nasz NADWORNY WIELEBNY Z ZANZIBARU będzie miał co robić...
gość
02-10-2009, 06:51:24

Na Z.. to we Wrocławiu dobry jest Zub. Poza tym Czapiga podobno też dobry. Ja jednak nie poszłabym do żadnego z wrocławskich szpitali za nic w świecie.
Kasiu, niestety, będziesz musiała gdzieś prywatnie iść. Ja czkałam na planową konsultację od stycznia do lipca, dostałam skierowanie na operacje, a i tak wylądowałam u Druszcza prywatnie, też po skierowanie na zabiegi.
Janusz, to może tyłem się odwrócisz na moim obrazie?
Albo jako św. Mikołaja Cie odrobię? Albo Józefa staruszka, bo mam "fazę" na szopkę, która pojedzie do Anglii.
Pies mi się rozchorował, mąz dopiero z pracy jedzie, kuzyn operuje do 11 i dopiero wtedy będzie mógł mi psinę obejrzećA pies -czort i chyba do dokładniejszych badań narkozę trzeba będzie dać
gość
02-10-2009, 09:54:16

Aniu jeszcze nic a już mnie do Anglii chcesz wysłać lepiej nie bo Anglicy jak zobaczą mnie będą chciały wyspy opuścić a gdzie na kontynencie tyle luda pomieścimy niech lepiej siedzą u siebie ja poczekam na chiński rynek ja dziś obolały i nie chce mi się nawet pisać może po południe będzie lepsze Pozdrawiam Janusz
gość
02-10-2009, 10:12:36

Jejku Jejku jaka szkoda że mnie jutro z Wami nie będzie Warszawa była by opanowana przez szyjki ale ja zawsze mówię co się odwlecze to nie uciecze weźcie z sobą aparaty naróbcie masę zdjęć dostałem wiadomość od administratora fotosiku że możemy tam jeszcze umieścić 980000 tyś zdjęć to spoko luzik można trzaskać ile się da Janusz
gość
02-10-2009, 10:20:41

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko Monika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: