Tak wiem tylko ja się przerazliwie boje
Dan1elo 2020-08-16 16:35:13
...a teraz, kilka dni po operacji, leżę co prawda obolały bardziej niż przed,
kawo 2020-08-17 17:35:11... a to ciekawe. Ja jak tylko się obudziłem po narkozie to od razu byłem "wniebowzięty". Dopiero, tak około 2 tygodni po zabiegu doszło do mnie, że powinno boleć i powinienem uważać.Dan1elo 2020-08-16 16:35:13
...a teraz, kilka dni po operacji, leżę co prawda obolały bardziej niż przed,
Jak zauważam, każdy ma inny organizm, inaczej odczuwa.
kawo 2020-08-18 09:00:15
Nie rozumiem stwierdzenia " mnie przed operacją niewiele bolało".
W takim razie po co operacja jak nie boli, nie ma dyskomfortu ? Ja chodziłem z mocnym dyskom***m ponad, na pewno 10 lat (trudno jednoznacznie określić). Natomiast z mocną "jazdą w dół" - prawie 5 lat.
Ta zwłoka, te złe diagnozy, to złe leczenie, ta powszechna opinia " nie operuj kręgosłupa szyjnego bo będziesz kaleką", ten mój paniczny strach przed skalpelem, - spowodowało duże zmiany. Jeden neurochirurg mówi, że część już nie powróci do stanu wyjściowego, inny, że trzeba czasu na poprawę i być dobrej myśli, że poprawa będzie.
Moim zdaniem, jeżeli ktoś ma zmiany które kwalifikują do zabiegu - musi go boleć, musi cierpieć.
Jak już jest diagnoza - operacja - nie zwlekać. Zwlekanie to bardzo zły doradca.
Daagula. Szumy uszne, dżwięki, piski, ..... to normalny objaw przy tej dolegliwości.
Daagula 2020-08-18 12:19:04
.. Kawo sugerujesz, że przy wielkich zmianach nie ma co czekać?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.