Święte słowa kawiarnia!!!! można jeszcze popracować nad szyja by uchronić się od operacją 😎
kawo 2019-09-20 20:43:02hmmmm, jak doktorzy nie widzą zagrożenia to go na siłę nie szukaj ( ono samo Ciebie znajdzie).Gość 2019-09-20 13:18:28
. Obdydwaj nie widza zadnych cech mielopatii.
I jak śadzicie kłaść się pod nóż jeśli tak naprawdę mnie nic nie jest??? Chrzanowski chce mnie po prostu zabezpieczyć stablizacją - cage i płytka stabilizacyjna. Asia
Co do płytki stabilizacyjnej - ja ją mam. Ale ja miałem niezłe przeboje z kręgosłupem szyjnym. Męczyłem się z nim około 10 lat od pierwszych sygnałów. Jak nie boli, nie masz konkretnych złych objawów - ja bym zaczekał. Pogadaj jeszcze raz z dr Chrzanowskim., niech rozważy za i przeciw.
Gość 2019-09-21 08:28:04
Jesli chodzi o płytkę to proszę, napisz czy ona w jakis sposób powoduje ograniczenie ruchomości, wrazenie sztywnej szyji???? Tym bardziej sie tego obawiam, bo on dodatkowo jako implant przewiduje nieruchomy cage.
Gość 2019-09-21 10:55:09
Dzìekuję Kawo. Tez cofam autem odwracajac się, migrenowy bol glowy znam za to swietnie wiec tego sie nie obawiam. Jestem raczej aktywna fizycznie, biegam troche ( obenie nie bo mam zakaz ze wzg na ten kregoslum) plywam , troche jogi i chialbym by ro zostalo....
Gość 2019-09-20 23:21:12
Kawo nie kask... Idę spać 😂
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.