Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-04-2019, 12:56:41

Czesc! Mam pytanie do dziewczyn. Czy lekarz przesuwa planowany zabieg z powodu miesiaczki? Mam wyznaczony termin operacji, ktory zbiegnie sie na pewno z moim okresem😞 nie wyobrazam sobie nawet takiej sytuacji tym bardziej ze te moje okresy sa bardzo dokuczliwe....Ratujcie!!!
Początkująca
01-04-2019, 20:39:03

Witajcie Szyjki!
Do Joanna 240577
Asienko! Najlepszego dla Twoich pociech ☺
Jesli chodzi o moj nastrój to dzisiaj juz lekka nerwowka...wczesniej nie mialam czasu myslec, bo tez mialam rodzinna impreze. Strachu troche mam i niepewnosc tego, co mnie czeka...ale skoro tyle osób tutaj pisze, ze pozniej bedzie tylko lepiej to staram sie tak wlasnie myslec 😘
Trzymaj sie kochana dzielnie i czekam jutro na info jak u Ciebie 😘
Oczywiscie tez napisze co ze mną!
Dobrej nocy dla wszystkich☺
gość
02-04-2019, 08:47:52

Joanna240577 ,Brw72
Kochane trzymam za Was mocno kciuki .
✊✊💟 💟 😘😘
Wiem ile to dla Was znaczy ,sama to przechodziłam 😍
Początkująca
02-04-2019, 17:21:08

Renatko,dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję za dobre słowa 😘😘😘😘
Dziś pezed wyjazdem płakałam jak dziecko ze strachu, ale już po rozmowach z lekarzami troszkę emocje opadły. Zobaczymy co jutro bedzie, operacja o 10.
Brw72 za Ciebie też mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i nie bolało.
Pozdrawiam Was kochane 💕😘
I mam nadzieję, że siły pozwolą mi się jutro odezwać 🤗
gość
02-04-2019, 18:00:33

Witam milutko Szyjeczki
Joanna240577 i wszystko jasne ,rozmowy z lekarzami też mi pomogły ,ale nie wszyscy lekarze chętnie odpowiadają na pytania odnośnie operacji ,mi akurat się udało .
Joasiu dostaniesz pewnie rano przed operacją tabletkę na uspokojenie ,ja dostałam i było mi naprawdę dobrze,bez nerwów ,spokojnie poszłam z sanitariuszem na blok operacyjny,był pełen ludzik ,ale każdy przechodzi to inaczej.
Kochana Joasiu trzymaj się i bądź dzielna 😘💪✊😉
Początkująca
02-04-2019, 18:16:30

Witajcie Kochane!
Joanna240577 😘 zazdroszcze, że jutro będziesz juz po!
Ja jeszcze nic nie wiem, jutro mam dopiero badania i dopiero jutro wyznacza mi termin ☺
Joasiu, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Szpitalne pozdrowienia dla wszystkich 😘
Początkująca
02-04-2019, 18:45:59

Ja rowniesz czytam co kobietki piszećie Pomodle sie za was i trzymam kćiuki muśi byc dobrze tak jak Pisze Pani Renatka .
gość
02-04-2019, 19:42:00

Zosia 40
Witajcie☺
Dziewczyny ja , również.jestem z wami i trzymam kciuki.
Pozdrawiam Was z Calego❤
Bedzie ok😘😘😘
gość
03-04-2019, 08:51:03

Witam serdecznie 🙋‍♀️ Trzymam kciuki za was... Sama mam termin na 9 kwietnia i bardzo się stresuję.. Pozdrawiam
gość
03-04-2019, 15:00:34

Zazdroszcze ... bol nie daje zyc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: