Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-04-2019, 08:57:22

Witajcie Kochane Szyjki
Ja już po wizycie u lekarza ,dostałam zastrzyki przciwbólowe, przeciwzapalne,zmianę zabiegów .Zobaczymy jak będzie później,po obiedzie kontrolna wizyta u lekarz prowadzącej .Dziś rezygnacja z zabiegów😞😞 .Dokładnie Zosiu tak jak napisałaś za bardzo rozciągnięte mięśnie, ćwiczenia te co miałam to spoko ,nic na siłę nie każą robić ,nie masz siły to nie robisz i nikt nic nie mówi,taka jest zasada .Mam nadzieję że to tylko chwilowe ,nie poddaję się i walczę dalej .Miłego dnia wszystkim życzę no i zdrówka 💪😘💪😘
Początkująca
04-04-2019, 13:21:45

Cześć dziewczyny 🤗
Jest super, boli mniej niż przed operacją 😃
Oczywiście, ból jest -szyja, troszkę krtań, ale to taki pooperacyjny, ale plecy, barki i ból rąk jak narazie, nie ma śladu po nim. Troszkę drętwień w prawej ręce zostało, ale lekarz mi powiedział, że trochę za długo zwlekałam z operacją i za długo były uciskane nerwy i może-nie musi-ale troszkę mrówek może w najgorszym wypadku zostać, ale to i tak pikuś do tego co było. Jest sztywno, ale trzeba czasu i powoli się wszystko rozrusza 🙂teraz żałuję, że tak długo się męczyłam i tyle zwlekałam. Z lędźwiami już zacznę działać jak tylko dojdę do siebie 😉
Brw72 trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro i życzę Ci żeby też tak dobrze wszystko poszło ✊✊✊trzymaj się kochana i koniecznie daj znać po 😘😘😘😘
Pozdrawiam Was dziewczyny😚
gość
04-04-2019, 17:20:38

Joanna240577 Witaj ,na taką wiadomość od Ciebie czekałam ,że jest lepiej !!!!!!
Po malutku wszystko będzie dobrze,ja jestem 6 miesięcy po operacji i jeszcze odczuwam mrówki w dużym palcu ,taki odrętwiały mam , lekarz mi powiedział że to może jeszcze potrwać zanim minie .Człowiek zwleka z operacją ,cierpi coraz bardziej zamiast iść oddać się w dobre ręce i żyć trochę lepiej ,może już nie tak sprawnie i nie bez żadnego bólu ale zdecydowanie lżej .Uważaj na siebie teraz i wypoczywaj ,a jutro trzymamy kciuki za Brw72 ✊✊✊✊✊
Pozdrowionka z Uzdrowiska 😘😘😘
Początkująca
04-04-2019, 17:44:19

Witajcie kochane!!!
Joanna240577 super wiadomość od Ciebie! Bardzo sie ciesze, ze jest lepiej- jest w tym i dla mnie nadzieja 😉 zdrowka 😘
renata071173 bardzo dziękuję za wsparcie kochana! Trzymaj kciuki🙏😘
Szczerze mowiac nie bardzo sie denerwuje na razie ☺ nie mysle o tym co bedzie...a bedzie....☺
Trzymajcie sie wszyscy i trzymajcie za mnie kciuki jutro od 8 :00 😀
Przedoperacyjne jeszcze pozdrowienia😘😀😘
gość
04-04-2019, 17:52:59

Ja też zazdroszczę .......mam bóle non stop od kilku miesięcy ( c5-c6). Czy ktoś też tak miał?
Początkująca
04-04-2019, 18:17:24

Zosia 40 dzieki kochana, ze trzymasz kciuki! To mile😘 mnie lekarz mowil ze jak w piatek operacja to do domu ide we wtorek☺ zobaczymy co mi powie jutro?
Jestem spokojna i pelna nadziei dzieki Tobie i wszystkim naprawionym szyjkom na tym forum😘😘😘
Bo to dzięki Wam nie panikuję! Wierze ze jutro bedzie dobrze😀
Pozdrawiam Cie Zosiu bardzo serdecznie 😘
Trzymaj sie ☺
gość
04-04-2019, 18:45:04

ZOSIA 40
Brw72 Moja Droga dobrze , że Jesteś Spokojna.☺
Wszystko bedzie Ok.
Trzymam kciuki.Pozdrawiam😘😘😘
Początkująca
04-04-2019, 19:17:37

Do gościa
Ja mam właśnie implant c5c6 i te wszystkie dolegliwości,jak nieznośne bóle karku, szyi, głowy i rąk plus drętwienia szły od c5c6.
Teraz wszystko minęło i mam nadzieję że tak zostanie 😉
gość
04-04-2019, 20:02:54

do Joanna240577
czy te wymienione bóle miałaś non stop? i czy bolały cię tez okolice łopatki?
gość
04-04-2019, 21:13:38

Ja zyje w bolu 3 lata...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
Reklama:
Reklama:
Reklama: