Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-12-2018, 19:04:31

Oby ...Zdrowka
gość
04-12-2018, 20:41:31

pogoda nie zmienia stosunków anatomicznych w kręgosłupie. struś zawsze działa do jakiegoś czasu
gość
05-12-2018, 09:10:25

Pani Renato jakie miała Pani objawy przed operacje i jak długo czekała Pani na operacje
Początkująca
05-12-2018, 15:08:47

Witam. Joanno jak twoje kolano i szyjka? Renatko a u Ciebie jak rana? U mnie mija dwa tygodnie od operacji i czuje dziwne uczucioe miedzy łkopatkami troche ból ...i ciągną mnie ręce mięśnie...myślice że to normalne????
gość
05-12-2018, 16:45:15

Witam serdecznie
Moje objawy to ból karku ,dziwne uczucie w lewej stronie szyji tak jakby mnie zawiało , prawie wcale nie mogłam odwracać się w lewą stronę .Do tego drętwienie lewej ręki ,odrętwiały kciuk , jeżeli tylko coś ciężkiego podnosiłam to bolały mnie barki Jeżeli chodzi o termin operacji to pod koniec czerwca byłam na konsultacji neurochirurgicznej a termin operacji miałam wyznaczony na 17.07.(wydaje mi się że szybko ) .Jednak z przyczyn szpitala miałam dopiero w październiku.Jestem bardzo zadowolona i decyzję o operacji podjęła bym jeszcze raz .
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka
gość
05-12-2018, 16:56:46

ANNA231985
Witaj milutko
U mnie już lepiej ,rana coraz ładniejsza ,czasami jeszcze dziwne uczucie takie drętwienie w około rany, ale idzie wytrzymać.W poniedziałek już minie 2 miesiące od operacji !!!! Jestem przeszczęśliwa że mam to już za sobą ,i wracam do życia .Teraz oczekuję na komisję lekarską i zobaczymy co dalej .
Aniu też tak miałam ,czasami jeszcze teraz odczuwam ból ,ale to już nie taki ból jak przed lub po operacji .Choć kciuk i ręka jeszcze trochę odrętwiała ,na wszystko trzeba czasu . Rehabilitację mam w lutym .Trzeba dużo odpoczywać !!!
Kochana życzę dużo zdrówka i wytrwałości ,teraz co dzień to powinno być lepiej .
Pozdrawiam serdecznie
Początkująca
05-12-2018, 20:00:25

Hejoooo 😀
Dziewczyny u mnie też lepiej. Od jutra zaczynam rehalilitację, a pojutrze jadę zdjąć szwy, więc też się coś dowiem.
Ogólnie jest zmiana. Duuuużooooo odpoczywam. Niestety nadal na przeciwbólowych ale głównie przez kolano. Jakby kręgosłup przywyknął do chodzenia o kulach.
Aniu mnie dziś mija 6 tyg i nadal różne dolegliwości mi dokuczają ale coraz mniej w końcu!!!
Boję się ile przytyję
Na razie nie mogę stanąć nawet na wadze na szczęście
Pozdrawiam 😁😍❤️
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
05-12-2018, 20:12:15

Joanna00000
Dobry wieczór !!!😘
No super że wszystko powolutku wraca do normy .Fantastycznie że jest jakaś zmiana i że dużo odpoczywasz. Joanno wagi oszukują więc wcale się nie spiesz aby na nią stanąć
ha ha .Napisz jak się czegoś dowiesz od lekarza i ćwicz sumiennie .U mnie też lepiej ranka trochę lepiej wygląda ,samopoczucie na 5 z małym minusem 😉
Pozdrawiam cieplutko ,buziaki 😘😘
gość
06-12-2018, 14:31:31

Dzień Dobry
Mam problem z kręgosłupem szyjnym. Mam ucisk na poziomie C4-C5 do 8mm oraz C5-C6 do 7mm.
Gdzie mogę znaleźć dr Piotra Zielińskiego lub innego godnego polecenia neurochirurga z terenu Trójmiasta.
Jeśli miałabym się zdecydować na operację to gdzie?
Ewa
gość
06-12-2018, 14:58:22

Pani Ewo czy neurochirurg zlecił pani operacje ? Jakie ma pani obiawy ? Mam podobny opis i tez mnie czeka operacja Jestem tym zawiedziona ...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: