Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-11-2018, 16:17:31

Joanna ojej naprawdę narozrabiałś.
To jest jakaś kpina siedzieć 7 godzin na sorze i nie otrzymać pomocy wrrrrr.
Na co człowiek płaci te cholerne składki ZUS
a leczy się w prywatnych szpitalach ,klinikach i prywatnych gabinetach lekarskich. Ledwo byłaś operowana i znowu czekasz na kolejną ot takie życie ,no cóż jak trzeba to trzeba .Trzymam kochana kciuki za powodzenie i życzę Joasiu szybkiego powrotu do zdrówka .Napisz nam co tam u Ciebie jak będzie już po wszystkim .Organizm będzie walczył tak jak i Ty walczysz.Ściskam mocno ,buziaki
Początkująca
27-11-2018, 16:43:39

Dziękuję Reniu
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
27-11-2018, 22:15:59

Kilka dni temu pisałam o mojej mamie. Czy ktoś wie, jak się dostać do Grodziska Mazowieckiego do dr. Górskiego? Próbowałam prywatnie ale nie dało rady.
Nadal przekopuję internet w poszukiwaniu dobrych lekarzy czy rehabilitantów.
Z góry dziękuje za wszystkie namiary
Agnieszka
gość
28-11-2018, 03:03:17

Witaj. Zapewniam Cię ze Grodzisk Mazowiecki ma wielu dobrych specjalistów... Nie tylko dr. Górski ja bylam operowana w Grodzisku przez dr. Piwowarskiego. Wchodzac na oddzial neurochirurgi jest cala masa podziekowan i nie jest napisane tylko o dr. Górskim. Przeszukaj internet i opinie o lekarzach tam pracujacych naprawde sa swietne. Pozdrawiam cieplutko
gość
28-11-2018, 07:51:15

Witam serdecznie Agnieszka
Sprawdz jeszcze ten adres co napisałam jeżeli chodzi o dr Górskiego, to polecam
SORNO ul Krucza 14 Mościska Grodzisk Mazowiecki
Przyjmują tam prywatnie też inni specjaliści A pracują w szpitalu w Grodzisku Mazowieckim.
Agnieszko polecam też docenta który mnie operował
Arkadiusz Nowak
FIMEDICA ul Nowogrodzka 51/1
Warszawa ,Śródmieście
Operację miałam w szpitalu na Banacha
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że się wszystko uda
Forumowicz
28-11-2018, 16:32:08

Dzień dobry PERYSKOPKOM .U mnie bez zmian od 2012 to jest po operacji dwuch poziomów nic nie przybylo. Poza tym ledzwiowym a w nim 4poziomy uszkodzone.Szyja sie obraca bez wiekszych ograniczeń no i pracuję.Pamietam o ułozonym bardzo dawno ABC szyjek jest jak abecadło .Pozdrawiam Tych przed po i w trakcie[rechabilitacji]-Piotr M
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
gość
28-11-2018, 17:35:12

Dobry wieczór
piotr19 witaj
No to super że wszystko u Ciebie bez zmian ,oby było tak dalej .
Pozdrawiam serdecznie
Początkująca
28-11-2018, 20:27:09

Piotr dzięki za dobre wieści 😊

Jest po artroskopii i zszyciu łąkotki. W życiu nie wiedziałam jak wazna to chrząstka, bo amortyzator i nawilża stawy i działa prawie jak dysk...no i stąd walka o nią.
Boli bardziej niż po operacji kręgosłupa. Będę kilka tygodni chodzić w stabilizatorze, a potem długa rehabilitacja. Szansa że się zrośnie 80 procent...
I znowu przeciwbólowe i uwięzienie i ból...
Ale ale Bogu dzięki że było mnie stać i szanse nie zostać kaleką! Na taki zabieg na NFZ czeka się 1/2 lata. Więc dochodzi już do zaniku mięśni i przykurczu więc pozamiatane.
Teraz wyobraźcie sobie mnie chodząca o kulach 5 tygodni po operacji kręgosłupa...
Jutro do domu...
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
29-11-2018, 06:01:28

Joanno to bardzo poważny uraz , na człowieka spada tyle rzeczy na raz ,że zastanawiam jak to wszystko trzeba w życiu udźwignąć.Całe szczęście że tak się skończyło ,tylko szkoda że znowu musisz się faszerować tymi prochami przeciwbólowymi ,no ale ....Najważniejsze że już wracasz do domku !!!!!
Uważaj teraz jeszcze bardziej na siebie ,wracaj do zdrówka i czekam na wieści od Ciebie.Pozdrawiam serdecznie
gość
29-11-2018, 13:35:15

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama:
Reklama:
Reklama: