Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-05-2018, 09:09:01

Volvova dziękuję za informacje i słowa otuchy. Masz jeden inplant i aż trzy przebyte operacje? Jak to możliwe?
Joanana
Wtajemniczona
28-05-2018, 19:41:34

Jedna operacja na szyję dwie na l4/L5 najpierw lewa strona l4/l5 2015 potem c5/c6 2017 styczeń i prawa strona l4/l5 listopad ( palec nadal drętwy )
gość
29-05-2018, 18:47:44

Podobnie ,nie mam niedowładów ,ale czasem ciasno w głowie ,bóle potylicy i dół psychiczny ze strachu .Mam skierowanie do Kielc na op. usuniecia przepuklin C4C5,C5C6,C6,C7 do implantacji na sztywno plus blaszka i diabli wiedzą co ? Masakra ,strach i wahania czy robić juz czy czekać ?Skawa
gość
30-05-2018, 05:49:39

Witajcie
Czy ktoś ma namiar na neurochirurgów w Szczecinie?
Początkująca
30-05-2018, 06:55:02

Gość 2018-05-30 07:49:39
Witajcie
Czy ktoś ma namiar na neurochirurgów w Szczecinie?
Prof.Sagan,dr.Limanówka gabinet na Santockiej w Szczecinie,dr.Rzewuski. Wszyscy operują w Szczecinie na unii lubelskiej.
gość
30-05-2018, 08:22:04

Dziękuję bardzo. Nie jestem ze Szczecina wiec może masz nr tel do któregoś? Mam 140 km wiec nie chce jechać nie umówiona.
Początkująca
30-05-2018, 08:27:23

Gabinet na Santockiej 91 816 55 81. Do dr Rzewuskiego niestety nie mam ale można sprawdzić na dobry lekarz.Ja jechałam 180 km ale naprawdę warto.Operował prof.Sagan i dr.Limanówka 2 poziomy i stabilizacja płytą.
gość
30-05-2018, 08:40:53

Maj77 jeszcze raz bardzo dziękuję
gość
02-06-2018, 17:02:19

Czy po operacji kręgosłupa szyjnego będzie można kiedyś kłaść się na brzuchu czy jest to pozycja zabroniona? Wiem,że nie można żadnych już masaży .Proszę o odpowiedź.Może ktoś wie.
Początkująca
03-06-2018, 14:50:00

Gość 2018-06-02 19:02:19
Czy po operacji kręgosłupa szyjnego będzie można kiedyś kłaść się na brzuchu czy jest to pozycja zabroniona? Wiem,że nie można żadnych już masaży .Proszę o odpowiedź.Może ktoś wie.
Też chętnie się dowiem od bardziej doświadczonych Szymek jak to jest że spaniem na brzuchu.Jestem prawie 7 m-cy po operacji,raz jedyny zdarzyło mi się chyba tylko przez chwilę spać na brzuchu,obudziłam się z przerażeniem,że coś mogłam narozrabiać,ale wszystko było dobrze.Chętnie się dowiem jak to jest

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: