Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
26-04-2018, 14:56:23

Hej Iza, ja byłam na jednej prywatnej wizycie u neuro.. Jan Miodonski. Operacje miałam miesiąc później na NFZ w Jastrzębiu Zdroju. Proponuję tam, specjalizują się tam w tych operacjach.
gość
26-04-2018, 18:04:56

Iza, prof Tomasz Mandat operował w IPiN na Sobieskiego.
Dr.Rafał Górski operował w enelmed na Nfz. Namiary na obu przez Znanego lekarza. Nie wiem czy na dziś te miejsca są aktualne bo lekarze zmieniają kontrakty.
gość
27-04-2018, 17:24:32

Witam wszystkich mam pytanie bo doznałam szoku dziś dostałam wezwanie na komisję lekarską w sprawie zasadności zwolnienia lekarskiego jestem po operacji 7 tygodni czego mogę się spodziewać na niej
gość
27-04-2018, 18:37:50

Witajcie,
mam termin na c5/c6 i c6/c7 na 30 maja, wypada mi wtedy okres, czy jest to jakieś przeciwwskazanie do operacji? Będę na Banacha, czy ktoś się tam leczył? Strach ma wielkie oczy...
AA
gość
27-04-2018, 19:34:34

Do Izy z Warszawy,
zapisałam się prywatnie do neurochirurga w medicover i on dał mi skierowanie do szpitala i za miesiąc mam termin.
AA
gość
27-04-2018, 21:19:14

Przy przeziebieniu odpada bo rany się źle boją,a przy okresie też nie bardzo, bo znów można się wykrwawic na stole. Tak mnie powiedziano, najlepiej zadzwoń i zapytaj lekarza który ma operowac
gość
27-04-2018, 21:33:04

Jeżeli z powodu okresu mieli by Ci przesunąć operację o kilka miesięcy, bo wiadomo terminy są czasem odległe. Udaj się do swojego ginekologa, da Ci antykoncepcję, która powinnaś już wziąść po skończeniu okresu teraz tego. Weźmiesz pierwsze opakowanie i nie robisz po 21 tabletkach przerwy po którym powinno nastąpić krwawienie tylko zaczynasz drugie opakowanie i tym sposobem przesuniesz okres. Udaj się szybko do ginekologa i powiedz w czym rzecz, zapewne doradzi.
gość
27-04-2018, 22:08:48

Dziękuje za odpowiedź, na gina za późno, już sprawa w toku, teraz pozostaje mi tylko myśleć, że nie będzie przesunięcia
AA
gość
28-04-2018, 07:16:40

Aa, miesiączka nie jest przeciwwskazaniem do operacji. Lekarza należy poinformować bo w tym czasie jest nieco zmniejszona krzepliwość. Info po by lekarz wiedział w czym rzecz jakby bardziej siąpiło podczas operacji. To bardziej dla Ciebie dyskomfort w sensie samoobsługi. Hormony przed operacją to kiepski pomysł- ryzyko zatorowści przy dłuższym leżeniu.
gość
28-04-2018, 15:57:09

A czy ktoś był operowany na Banacha w Warszawie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: