Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
07-02-2016, 20:52:11

Krokodyl jeśli wyznaczają Ci termin to po operacji wychodzi się dopiero po ściągnięciu szwòw 7 dzień lekarze wspaniali no prawie pielęgniarki również moj operator po operacji aż 6 razy przychodził każąc ruszać kończynami .Byłam operowania dopiero w 9 dniu od przybycia ale to tylko ją inni byli szybciej i krótszy czas operacji u nich był .bardzo dobry dr Szczepański dr Trompeta nie wiem tylko czy post nie będzie reklamą dobranoc
Początkujący
07-02-2016, 21:34:00

Procentowa - a ile czekałaś na operację?
Pozdrawiam!!
Początkujący
08-02-2016, 04:27:57

Krokodyl jestem z Bydgoszczy a termin mam wyznaczony do Szpitala Klinicznego Wojskowego w Bydgoszczy. O takiej kolejce powiedział mi nerochirurg przy zapisie na operację. Pozdrawiam.
Początkująca
08-02-2016, 06:31:54

W grudniu skierowanie do szpitala kwiecien operacja wczesniej prawie dwa miesiace w kolnierzu miekkim przy dyskopatiiC2 C7 a teraz te dwa barki choc na lewy skarzylam sie juz przed operacja w 2014 ale ortopeda nie zrobil zlecenia nawet na zdjecie rtg a zwalal na kregoslup pozdrawiam wszystkich
Początkująca
08-02-2016, 10:15:29

Bubu81 pisalam ci wiadomosc na priv. Sprawdź w wiadomościach.
Pozdrawiam
Początkująca
08-02-2016, 10:56:39

Hej Bubu.
Myślę,że z Poznania to Wrocław by pasował. W wojskowym jest dr Andrzej Bojda i to jest fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Warto z Nim pokonsultować :) wiem, że ludzie są mega zadowoleni. Jak i ja :)
Pozdrawiam
Początkujący
08-02-2016, 11:28:15

Dobry dzień wszystkim!!
Procentowa - to krótko czekałaś... Czy to ze względu na skomplikowanie dyskopatii?
Dzisiaj umówiłem się do Salveo w Bytomiu - pani kierownik rehabilitacji bardzo się ucieszyła słysząc, że problem jest z szyjnym - podobno tym się waśnie zajmuje... zobaczymy co wymyślą, kazali wziąć dres, buty na zmianę i ręcznik ;)
Pozdrawiam wszystkich!!! :)
Początkująca
08-02-2016, 18:41:01

Dzieki wielkie. Mi neurochirurg powiedział, ze narazie tylko fizykoterapia zeby wyciszyc bo u mnie to świeża sprawa. Ale moze ktoś mi poleci dobrego fizjoterapeutę od szyi w Poznaniu? Dzis mam paskudny dzien, mięśnie przy szyi aż stoją na boki tak sa napięte.....siedzę w kołnierzu :(
Początkująca
08-02-2016, 18:54:06

A jak śpicie zeby nie pogorszyć? Poduszki ortopedyczne? Ja mam wrażenie ze po dzisiejszej pracy mam pogorszenie. Mam wypukline centralno lewostronna. Ktoś ma podobnie? Nie wiem czy powinnam leżeć na wznak z wałkiem pod szyja czy w jaki sposób zeby odciążyć? Prosze Was mądre głowy dajcie znać. Pozdrawiam
gość
08-02-2016, 19:18:16

W Poznaniu proponuję Jarka Ciechomskiego (kiedyś ARCHEUS, być może do dziś). Osobiście nie korzystałam, ale kiedyś dla kogoś z rodziny mój terapeuta go polecał. Na pewno zna się na rzeczy.
Fizjoterapeuta dobierz poduszkę lub powie na jakiej spać.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: