Witajcie Szyjki :)
zgadzam się Zosia jest the best:) ale myslę również ze nasza społecznośc szyjkowych jest super:)
essenza ilem jestes po operacji? tutaj niestety jest czas potrzebny ja na Twoim miejscu jeszcze bym nie panikował tylko czekał
u mnie do miesiąca była tragedia z samopoczuciem Zosia i reszta pomogła wsparciem
teraz jest coraz lepiej choc powiem ze bylo by super jakby reka i noga odpuscila w sensie takim ze jak pochodze lub przejade sie autem(sprzegło) to uczucie jest takie jak po skurczu niby zmeczenie miesni cos takiego,
siła i czucie oczywiscie jest
lekarz powiedzial ze mialem duzy ucisk i trzeba czasu zeby sie zregenerowalo choc jest mozliwosc taka ze juz tak zostanie:(
psychika duza role odgrywa fakt, ja staram sie nie przejmowac normalnie funkcjonuje oczywiscie bez szalenstwa nie dzwigam itd.jezdze autem bez problemu i oprocz nogi dobrze mi idzie. ze spaniem gorzej bo jeszcze na noc zakladam kolnierz by sobie krzywdy nie zrobic. w domu chodze w miekkim dla bezpieczenstwa lub bez zalezy co robie, juz ruszam na boki glową lekko w dół a w gore staram sie jeszcze nie.
wiadomo czasami zaboli bark, miedzy lopatkami ale to wtedy ide i lezakuje
napewno u mnie inne odcinki odczuwaja bo bolą ledzwie ale tez nie zawsze.
od 28 stycznia zaczyna fizykoterapie a w kwietniu wyslali mnie do sanatorium wiec mam nadzieje ze po rehabilitacji bedzie lepiej.
essenza napisalas ze mialas 1,78mm przepukline to chyba blad bo jakbnyla taka mała to nien powinnas sie chyba operować?
napisz mi jakie te
przepukliny miałas?
pozdrawiam szyjkowych i oby bylo nam lepiej.:)