Essenza, wyluzuj trochę....dodatkowy stres potęguje niechciane odruchy. Ja wiem, że z tym to trochę ciężko, bo po zabiegu chcemy być jak nowo narodzone, a to nie tak do końca. Trochę pokory dla własnego organizmu, więcej odpoczywania, cierpliwości i optymizmu.
Zrobiłam poziom wit. D i mam poniżej normy , tj 25ng/ml. Norma jest od 30 do 100ng/ml. Na razie suplementacja 5000 i.u. przez 3 miesiące, badanie i "się zobaczy". Niestety brak czasu na dłuższe rozmowy, ale mam sobie poszperać w necie o wit. K2 i D i ostrożnie wyciągać wnioski. No to poszperałam i znalazłam stronę Akademia Witalności Witryna dla ludzi przewlekle zdrowych- poczytać warto :)
Pierwszy tydzień pracy za mną. Lekko nie było, po kilku godzinach czułam spięte mięśnie, ograniczenie ruchomości zwłaszcza w lewą stronę, no i zdarzało się, że wypadały mi przedmioty z lewej ręki ( jestem oburęczna z przewagą lewej), stres zwiększał te doznania.
Na szczęście mam wyrozumiałych współpracowników i wystarczyło 5 min. w pokoju socjalnym
z zagłówkiem
Piotr!!! tak trzymaj i niech Cię ubywa :)
Roana, trochę zazdroszczę Tobie większej dawki
rehabilitacji , ale na zdrowie :)
Pozdrawiam wszystkich :)