essenza zajrzyj na skrzynkę forum. cwiety bez emocji.... u nas to norma :) mnie wezwali też od razu a potem wcale ;) Mozesz być spokojny :) k***, wypis ze szpitala i po prostu spacer do zus ;)
a zatem, w tym samym "okienku" do logowania masz po lewej stronie drugą od góry kopertę, klikasz na nią i tam masz wiadomości :) Jak Ci się nie uda, to zwyczajnie podaj swego maila, napiszę na maila :)
Witam z wieczora u mnie jak na razie nie jest żle .Basen 2 razy w tygodniu,2 razy w tygodniu kijki, no i dieta i kolejny kilogram w dół.Samopoczucie jak najbardziej dobre po masażu pleców.Poza tym daję radę.......
Witam PERYSKOPKI o rok starsze.Wlaśnie wróciłem z pracy.Zato wczoraj byłem nad morzem i dałem rade prawie 6,5 km z kijkami.Kondycja wraca.Pozdrawiam WSZYSTKICH i dnia bez bólu życze....
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cwiety, ja do tej pory nic nie dostałam z ZUS i bardzo mnie to cieszy;) Piotrze gratuluję wytrwałości;) Moja kondycja coraz gorsza niestety;( Chyba dopada mnie deprecha;( Pozdrawiam wszystkie Szyjki noworocznie;) Dora
Radości , pomyślności i duuużo zdrówka w Nowym Roku 2016 wszystkim szyjkom. 🎆🎇 Pozdrawiam, Kamila 😊 Sylwester przetańczony, samopoczucie dobre. ! Oby tak dalej czego wam i sobie życzę!