Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
23-12-2015, 07:19:08

Hej,
lędzwiowy sprawdzony cały jest ok,tylko ten szyjny -po operacji i piersiowy z przepuklinami,przepraszam ,że Was tak męczę,ale strasznie mnie to dręczy ,tyle ludzi cieszy sie z tych operacji a ja jestem załamana przez te bóle nóg i ręki,ale ręka to chyba może jeszcze poboleć...Święta ida a ja zamulowana...Pozdrawiam Was szyjki
Początkująca
23-12-2015, 18:37:34

Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Żyję, niestety pięć tygodni chodzenia o kulach na jednej nodze zrobiło swoje.Boli szyja ,ramiona i lędźwiowy!!!
Vika 2004 C6/C7 implant węglowy 2005 C5/C6 implant wchłanialny 2007 C4/C5 inplant Peek 2010 C4/C5 płyta przednia
Forumowicz
24-12-2015, 07:45:00

Witam WSZYSTKICH POŁAMAŃCÓW.Na zachodzie prawie bez zmian.Kuracja u dietetyka idzie pelną parą juz 4,5 kg zbednego balastu odpadło.Jade dalej.Zabiegi od 1.03.16.Teraz basen 2-3 razy na tydzien i wszystko gra.Pozdrawiam......piotr...
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
24-12-2015, 08:47:52

Zdrowia,zdrowia,zdrowia...............
a resztę to sami załatwimy
z nami jest moc i siła
pozdrawiam wszystkich bardzo świątecznie
Początkująca
24-12-2015, 14:36:13

Na początku roku dowiedziałam się od ortopedy, że mam dyskopatię szyjną i niezbędna jest operacja. Polecił mi lekarza, do którego miałam się zgłosić. Byłam trochę przerażona, bo nigdy nie miałam żadnej operacji, a tu jakby nie było do razu kręgosłup. Jakie było moje zdziwienie, kiedy dr Wojciech Orczyk polecił mi najpierw ćwiczenia McKenziego i one mi tak pomogły, że żadnej operacji nie miałam i doktor powiedział, ze jak raz na jakiś czas będę te ćwiczenia powtarzać to pewnie obejdzie się bez cięcia. Jestem mu mega wdzięczna. Nawet jeśli kiedyś trzeba będzie iść pod nóż to jadę prosto do niego do Poznania i strach będzie mniejszy bo mam już dobre wspomnienia związane z KręgosłupCenter.
Początkująca
27-12-2015, 09:17:32

Hej,
bardzo proszę o pomoc,jestem tu nowa i mam duży problem,8 tyg.temu przeszłam operacja kręgosłupa szyjnego na poziomie C567 i od tego czasu zaczęły mnie boleć nogi,a od kilku dni mnie mrowią,szczególnie stopy,nie mogę sobie z tym poradzic.Dodam,że mam również przepukliny w piersiowym z czego jedna w 2 mm dotyka rdzenia.Czy ktoś mi może poradzić?miel
iście podobnie?Pomóżcie szyjki.Doszedł jeszcze ból ręki i mrowienie...
Początkująca
27-12-2015, 10:16:56

Do starych forumowiczów ma ktoś może maila do Pani Halinki?bardzo go potrzebuje,dziękuje.
gość
27-12-2015, 16:07:49

Piotr super wynik. Tak trzymaj. Mnie też się udało 3 kg zrzucić ale to dzięki intensywnej rehabilitacji. Teraz zwolniłam i jeszcze świąteczne pyszności. 🎄🎅😃 Ach te święta.
Pozdrawiam wszystkie szyjki
Kamila
Kamila 18.06. 2015 - C5/C6 - Implant Synthes
Początkujący
29-12-2015, 11:51:36

Witajcie po Świętach :)
ja odpocząłem od kompa więc teraz składam wam wszystkim najlepsze życzenia na Nowy Rok oby był lepszy i zdrowszy:)
starym polskim zwyczajem minęła miesięcznica bez asysty wojska:) i znowu refleksje
źle nie jest ale mogło by być lepiej:)
dalej walczę psychicznie z tą bezczynnością uważaniem na wszystko i z bez mózgowiem nie których osób które mnie zastępują.:)
są dni lepsze i gorsze
z lepszych to takie gdzie prawie nic nie boli lekko cos tam kłuje w karku z racji chyba tego zrastania:)
a z gorszych czasami poboli głowa, plecy
ręka i noga jakby lepiej coraz mniej czuje ze jest taka nieswoja i "zmęczona" oczywiście odruchy są i jest w nich siła
z takich zjawisk to mam cos takiego w lewej rece ze jak zakładam bluzę i podnoszę reke to kłujący bol w barku sie pojawia na chwile i szybciej sie meczy jak za długo gadam przez telefon.
to chyba tyle jak na dziś:)
pozdrawiam wszystkich i napiszę następną refleksję jak sie pojawi wena twórcza:)
Początkująca
29-12-2015, 13:19:36

Do starych forumowiczów ma ktoś może maila do Pani Halinki?bardzo go potrzebuje,dziękuje.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: