Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
26-11-2015, 08:43:22

Witam WSZYSTKIE PERYSKOPKI umnie jest nieżle.Po wczorajszej wizycie u mojego neurochirurga otrzymałem wyrok ,że operacji nie budiet.Na razie mam schudnąć leki ,zastrzyki i rehabilitacja-i DAM RADĘ.Widoki były czarne ,ale TK prawdę ci powie choć to nie RM.Zostałem przyjęty po starej "znajomości' .Dziś telefon jutro wizyta.Oczywiście prywatna no i ceny ma jeszcze zeszłoroczne,a co ciekawe przymierza,się do gabinetu na mojej wyspie............a tu jest wielu potrzebujących.Tak więc sumując lżej mi na sercu o 100 kg.Życzę Wam takich samych dobrych wiadomości./graju-to określenie najtrafniej oddaje nasz peryskop szyjny-kręgosłup jego ważność jak dlałodzi podwodnej ACHOJ .......piotrM
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowiczka
26-11-2015, 10:42:34

Cwiety wybrał się na urlop do Konstancina i wygrzewa łóżko:)
W sobotę będzie operowany o ile jutro nie da dyla bo już trochę znużony oczekiwaniem.
Trzyma fason i dziękuje za pamięć. Z.
gość
26-11-2015, 21:40:00

Piotr to odchudzanie masz już z głowy bo 100 kg już poszło. 😃 Tylko rehabilitacja ! Super.!
Pozdrawiam wszystkich.😊
Początkująca
01-12-2015, 13:53:21

Witam,
co tu taki zastój. Nie piszecie co u was słychać, ja jestem po drugiej wizycie u lekarza orzecznika ZUS. Grajur miała racje, nie było się czego bać. Trafiłam na bardzo wyrozumiałą lekarkę, która stwierdziła że zwolnienie zasadne. Mam się rehabilitować i wracać do zdrowia.
Wczoraj dostałam telefon z Krakowskiego Centrum Rehabilitacji, 17 grudnia mam wizytę u lekarza rehabilitanta- rozpisanie zabiegów a od 18 grudnia 3 tygodnie rehabilitacji na oddziale dziennym. Może się okazać że rehabilitacja zostanie przedłużona do 6 tygodni - pożyjemy zobaczymy.
To są dobre rzeczy które mnie spotkały ale była też sprawa, która mnie zdenerwowała że nie wiem jak samochodem dojechałam do domu. Miałam dzisiaj również wizytę kontrolną u neurochirurga w celu przedłużenia zwolnienia lekarskiego. Wczoraj dostałam sms, że mój lekarz się rozchorował i mam wizytę u innego lekarza. Lekarz dziadzio, stwierdził że nie zna mojej historii choroby, bez lupy nie widzi co ma wpisać na zwolnieniu i mam sobie pójść na oddział szpitalny i znaleźć jakiegoś lekarza który mi to zwolnienie wypiszę. Wyszłam z gabinetu tak wk................., że myślałam że rozniosę całą przychodnie ale dzięki Bogu i partii pani z rejestracji widząc że dymię jak wulkan poszła do ordynatora i załatwiła mi wizytę u innego neurochirurga w piątek. Wszystko dobrze się skończyło ale nie mam pojęcia po co trzymają takiego lekarza który jest tylko atrapą.
Piszcie co u was słychać, pozdrawiam Roana
Początkująca
02-12-2015, 09:36:27

Witam Szyjeczki;)
Faktycznie cisza się zrobiła;)
U mnie w kratkę, ale powolutku się poprawia. Aura daje w kość. Najgorsze są bezsenne noce;( Jeszcze niedawno spałam jak dziecko, teraz jest walka o sen. Jakieś ziołowe cuda nie pomagają. Chyba się starzeję;)))))))))))))
Pozdrawiam wszystkich grudniowo;)
Początkująca
03-12-2015, 08:40:46

Witam wszystkich uzdrowiskowo
Za mną 2 dzień z zabiegami i szału nie ma. Codziennie 3 zabiegi, gimnastyka ogólna jest przepisywana z marszu dla każdego.
Średnia wieku to 70+ więc dla mnie jezt to fikanie nóżkami. Oprócz tego na zmianę co drugi dzień kąpiel borowinowa i radoczynna, sollux, laser , magnetronik też wymiennie.
Na szczęście jest dużo wolnego czsu po południu - to wtedy zwiedzam szybkim krokiem okolice.
A jest naprawdę uroczo. Do tego trochę imprez kulturalnych. Dzisiaj koncert operetkowy i biesiada barbórkowa, a w niedzielę Drezno.
Jest też aquapark do którego trzeba dojść ok.3 km- ale to też forma rehabilitacji
Czas szybko mija w miarę miłym towarzystwie mojej współlokatorki wiekiem zbliżonym do mnie i podobnymi upodobnieniami.
Pozdrawiam wszystkich cierpiących, dochodzących do formy, a najbardziej tzw. świeżynki.
Cwiety odezwij się
Roana , nie szalej przed świętami
Dore, jeszcze trochę, a będzie lepiej
To do następnego
Początkująca
03-12-2015, 08:43:02

grajur 2015-12-03 09:40:46
Za mną 2 dzień z zabiegami i szału nie ma. Codziennie 3 zabiegi, gimnastyka ogólna jest przepisywana z marszu dla każdego.
Średnia wieku to 70+ więc dla mnie jes to fikanie nóżkami. Oprócz tego na zmianę co drugi dzień kąpiel borowinowa i radoczynna, sollux, laser , magnetronik też wymiennie.
Na szczęście jest dużo wolnego czsu po południu - to wtedy zwiedzam szybkim krokiem okolice.
A jest naprawdę uroczo. Do tego trochę imprez kulturalnych. Dzisiaj koncert operetkowy i biesiada barbórkowa, a w niedzielę Drezno.
Jest też aquapark do którego trzeba dojść ok.3 km- ale to też forma rehabilitacji
Czas szybko mija w miarę miłym towarzystwie mojej współlokatorki wiekiem zbliżonym do mnie i podobnymi upodobnieniami.
Pozdrawiam wszystkich cierpiących, dochodzących do formy, a najbardziej tzw. świeżynki.
Cwiety odezwij się
To do następnego
Początkująca
03-12-2015, 08:43:17

grajur 2015-12-03 09:40:46
Średnia wieku to 70+ więc dla mnie jes to fikanie nóżkami. Oprócz tego na zmianę co drugi dzień kąpiel borowinowa i radoczynna, sollux, laser , magnetronik też wymiennie.
Cwiety odezwij się
To do następnego
Początkująca
03-12-2015, 08:50:59

Ale jestem rozrzutna:
Korzystam z tableta, którevo nie rozszyfrowałam do końca.
Wygląda to tak jakbym się jąkała
Początkująca
03-12-2015, 08:51:15

Ale jestem rozrzutna:
Korzystam z tableta, którevo nie rozszyfrowałam do końca.
Wygląda to tak jakbym się jąkała

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: