Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-08-2009, 22:35:00

Gosieńko , będzie dobrze na bank A potem radosne, wyczekiwane pożegnanie z Twoim homątkiem Nie będziesz za nim przypadkiem tęsknić ???
gość
25-08-2009, 22:38:00

To ja nocna Zosia z bezsenną dobranocką
Forumowiczka
26-08-2009, 04:57:00

25-08-2009 o 23:43, gość :
Dzisiaj bardzo spokojnie na forum wszyscy czytają książki.
Jutro mija dwa miesiące od mojej operacji i jadę zrobić zdjęcie mojej kochanej szyjki . Mam nadziej ze będzie wszystko ok , proszę trzymajcie kciuki . Gosieńka

Od mojej operacji wczoraj minęły dwa miesiące . Gosieńko, musimy zrobić bilans... albo jakieś podsumowanie
Spinka
Spinka
gość
26-08-2009, 08:10:00

Zosiu i Spinko bardzo się cieszę ze to już 2 miesiące ale obawiam się czasem będę tęsknić za kołnierzem .W kołnierzu czuję się bezpiecznie i pewnie.
Zaraz idę na spotkanie z rentgenem . Napiszę wam jak będę znała wynik.
Spinka ja jeszcze nie mogę zrobić podsumowania do dopóki nie zdejmę kołnierza . Nie mam pojęcia jak będzie funkcjonować moja szyjka bez kołnierza . Ty mam już komforcik.
Nasz Januszek to ma więcej profesji :
1. Listonosz
2 .Ksiądz
3. Doradca medyczny
4. Kucharz
5. Opiekunka do dziecka
6. Kierowca
7. Pomoc domowa
No i jak myślicie jakie ma jeszcze zawody nasz Jaś .
Pozdrawiam i miłego dnia . Gosieńka
Forumowiczka
26-08-2009, 08:49:00

No to zaczynamy wymieniać nasze profesje...

1. Spinka - ubezpieczenia
2. ...

Jeżeli chodzi o moje podsumowanie to na ten moment przychodzi mi do głowy:

1. operacja
2. dwa spotkania z rtg
3. dwie wizyty kontrolne u dr AWilka
4. zachowania a la p. BTyszkiewicz
5. czytanie książek

Spinka
Spinka
gość
26-08-2009, 09:19:00

Witam wszystkich!!!!!!!!
Jestem tydzień po operacji C5-C6 dyskopatia szyjna i założenia cagea Signus Rabea PEEK i z zaciekawieniem czytam co mnie czeka i czego powinnam się spodziewać, jeżeli jest ktoś po takim zabiegu co ja i mógłby podzielić się doświadczeniem to serdecznie dziękuję. ADA

.///////////////
gość
26-08-2009, 09:52:00

No to nasz Januszek może się poczuć obgadywany
Moje profesje
1.mól ksiązkowy
2. maniak plątania niteczek
3.krzyżykomaniak -produkcja obrazków na każdy temat
4.cyklista-szaleniec
Bilansu nie robię, bo o tamtej operacji nie chcę myśleć a o tej najbliższej się boję wspominać
Dzisiaj pani robiła mi czynnościowe rtg szyjnego i sześć razy cykała, bo coś nie wychodziło, a to co wyszło w sepii jak stare fotografie jest. Natomiast lędzwiowego mi nie zrobiła, bo... nie wie jak.
Witam Adę. Kochana, ja jeszcze się trzęsę przed i nie wiem co dostanę w prezencie od neurochirurga, więc Ci nie pomogę -mogę tylko po główce pogłaskać. Ale są tu też tacy co mają zabieg za sobą. Oni chyba dzisiaj wszyscy książki czytają
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
26-08-2009, 10:11:00

Witam wszystkich co tam na naszym forum tak smutno Gosiu Zosiu co tam u was jak sie czujecie bo ja w miarę jak to po operacji trochę miałam ostatnio gorączkę ale jest lepiej. AJanusz gdzie wypad zrobił że go nie ma Pozdrawiam wszystkich Anna goleniow
gość
26-08-2009, 10:15:00

Ada na tym forum to Zosia może Tobie dużo pomóc mi też dużo pomogla ale nie tylko są i inni fajni znajomi na forum co pomogą można na nich zawsze polegać .Anna zGoleniowa
gość
26-08-2009, 10:17:00

Możemy polegać na wszystkich na tym forum Anna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: